Lütfen Okuyun Ve Okutun!

Değerli Gerze Gündem Okurlarım; Ermeni Soykırımı ile Ermenilerin ve yandaşlarının yalan yanlış birçok dedikodu niteliğinde eleştiri ve iftiralarını okumuş olabilirsiniz! Sizlere, Amerikalı ABD eski Başkanı Reagan'ın Danışmanı BRUCE FEİN'İN aşağıdaki raporunu sunuyorum! Okuyun ve lütfen okutunuz!

ABD'DEN ŞOK RAPOR:

ABD eski Başkanı Reagan'ın danışmanı Fein:

" Beyaz Sarayda araştırma yaptı, meşhur olayda Ermeniler 2 milyon Müslüman Osmanlı'yı katlettiği ortaya çıktı!!!( Ermeniler kendi Arşivlerini açmıyorlar, çünkü bu gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyorlar!!!) dedi.

ABD Başkanı Ronald Reagan'ın Hukuk danışmanlığını yapan Bruce Fein, sözde Ermeni soykırımı iddialarını değerlendirdi. Ermenilerin bu iddialarının son derece asılsız olduğunu belirten Fein, Reagan'ın başkan olduğu 1981'de bu konunun Beyaz Saray tarafından araştırıldığını ve iddiaların asılsız olduğunun belgelendiğini söyledi. İşte sözde Ermeni soykırımı konusunda Fein'in açıklamaları:

" Osmanlı İmparatorluğu'nun azınlıklara karşı ( Müthiş ) sayılabilecek bir özen gösterdiği gerçeğini unutmamak gerekir."

"Azınlıklar kendi dini özgürlüklerini ve hayatlarını son derece rahat bir şekilde sürdürdü."

Ermeni terör çeteleri 1. Dünya savaşı sırasında Fransa ve Rusya ile birlikte Osmanlıları öldürdüler. Bu rakamın 2 milyon civarında olduğu bir gerçektir. Ermeni kayıpları ise 500 bin civarında olduğu araştırmalarla kanıtlandı. Burada asıl önemli konu, Ermenilerin ihanetidir!!! Osmanlı da kendisini savundu! Özellikle ABD'de yaşayan Ermeniler, soykırım yalanı ile büyük getiri sağlıyor. ABD yönetimi de büyük paralar döndüğü için Ermenileri karşısına almak istemiyor. Ermeniler ısrarla kendi Arşivlerini açmıyor. Çünkü yıllardır soykırım yalanı ile dönen getirimi kaybetmek istemiyorlar. Arşivler açıldığı anda ortaya çıkacak."

"UYAN VATANDAŞIM!!!BAK; HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORSAN BUNU DAĞIT VE ANLAT YAZILANLARI DA HARFİYEN UYGULA: O ZAMAN BAK VATANINA SÖZ EDEN KALIR MI?"

AXA SİGORTA GRUBU ERMENİLERE SOYKIRIM TAZMİNATI ÖDEMEYİ VA'DEDİYOR,AXA OYAK SİGORTALILARIN BİLGİSİNE...

Geçtiğimiz günlerde dünyanın dört bir yanına sözde Ermeni soykırımı ile ilgili onlarca panel- konferans düzenlenmiş." Bunların ana sponsorları kim biliyor musunuz? HSBC ve British  Airways.."

Bizim ülkemizde bizden elde ettikleri para ile bize karşı sözde Ermeni soykırımını destekleyen bu kuruluşlarla olan ilişkilerimizi gözden geçirmeye davet ediyorum.Saygılar "FONT"

VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN!!! VE ADVANTAGE KARTLARINIZI İPTAL EDİN!!!

" YA DA EN AZINDAN BU MAİLİ FORWARDLAYARAK TEPKİNİZİ GÖSTEREBİLİRSİNİZ:

" Ege Üniversitesi Hastanesindeki Bütün Doktorların HSBC Kredi Kartlarını ve Hesaplarını kapattıklarını Görünce bankanın Genel Müdürü Olaya El Koydu."

 Ama kimse vazgeçmeyince adamlar tutuştu. Bir sürü fakslar falan özür yazıları. Ama bu sadece bu hastane ile sınırlı kalmamalı!!! Ülkemizde bir sürü yatırım yapıyorlar, bizimle iyi geçinmek istiyorlarsa bir tercih yapsınlar. Ermeniler mi, Türkiye mi?

" Bence hiç düşünmeyin?" Varsa kartlarınız iptal ettirin. Amma en önemlisi bu olay sebebiyle olduğunu belirtin lütfen!!!"

Ayrıca FORTIS BANK'IN da PKK'YA mayın sağlayan kuruluşla kardeş şirket olduğunu da unutmayalım!!! Ve aynı zamanda;

Bu bir bilgilendirme mesajıdır.  Bu abuk sabuk manasız bir mesaj değildir.Lütfen duyarsız kalmayın!

BU VATAN BİZİM UNUTMAYIN!!!!

"Doç. Dr. İLKAY ORHAN

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü

Farmakognozi Anabilim Dalı...

Değerli Okurlarım " Ermeni Soykırımı " ile çeşitli yorum ve görüşler okumuş, eleştirileri yorumlamış olabilirsiniz! Bu raporu çok dikkatli okuyarak  yararlanmanızı dilerim...

Sevgiyle kalın.

Ali Vacit TOKMAK

YORUM EKLE