Bir ilk Daha

Sinop Devlet Hastanesi’nde aynı seans da koroner Bypas ve Karotis Endarteroktomi (Şah damarı Operasyonu )başarıyla gerçekleştirildi.

Bir ilk Daha

    Op. Dr. Arif Özdal ARSLAN ve Op. Dr. Ahmet Han KANPALTA dan oluşan ekip tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası hasta yoğun bakım ve servis takip sürecinin ardından taburcu edildi.

    Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kalp Damar Cerrahi uzmanımız OP. Dr. Arif Özdal ARSLAN ‘’ Koroner arter hastalığı ile birlikte vücudumuzun diğer atar damarlarında eş zamanlı olarak ateroskleroza yani damar sertliği hastalığına bağlı damar tıkanıklıkları gelişebilmektedir. Bizim hastamızda da her iki damarında da daralma mevcuttu. Bu da kalp ameliyatının riskini çok artırıyordu. İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas
Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Prof. Dr. Murat Bülent RABUŞ, Uzm. Dr. Ahmet ELİBOL ve Uz. Dr. Halide ÖĞÜŞ ile birlikte yapılan değerlendirmeler sonrasında operasyonun yapılmasına karar verildi

Bu denli yüksek riskli ameliyatların hastanemizde yapılabiliyor olmasından ötürü mutluluk duyuyoruz ‘’ dedi

    Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa USANMAZ da Başta Ameliyatı gerçekleştiren ekibimize ve yardımcı personelimize çok teşekkür ederek hastamızla yakından ilgilenerek bu tür operasyonların daha da artırmak için hastane yönetimimiz olarak her türlü fedakarlığı yapacağız ‘’ dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER