Cihazlar Yenilendi

Gerze Devlet Hastanesinde bulunan tıbbi cihazlar tamamen yenilendi.

Cihazlar Yenilendi

  Gerze Devlet Hastanesinde kurulduğu günden bugüne kadar hizmet veren cihazlar, en son teknolojinin ürünleri ile yenilendi.

Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından çıkılan ihale sonunda, Gerze Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan ve günün koşullarının gerisinde kalan eski cihazlar tamamen yenilendi, ilk kez alınan cihazların hastane envanterine girişleri yapılarak;

Diş üniteleri, hasta başı monitörleri, acil müdahale sedyeleri, ventilatör(mekanik solunum cihazı) anestezi, cihazı, tekerlekli sandalye ve EKG cihazından oluşan tıbbi cihazlar, araç gereç ve ekipmanlar hastaların hizmetine sunulmaya başlandı.

  Ziyaretinde bulunduğumuz Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Şevket Terkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” Gerze halkının her boyutta olduğu gibi sağlık açısından da hak ettiği hizmeti almaları ve daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Amacımız hastanemizi koşullar çerçevesinde, gerek doktor ve personel ve gerekse tıbbi araç ve gereç açısından tam donanımlı hale getirmek ve tedavilerinin herhangi bir hastaneye gönderilmeden burada başlayıp, burada bitirmelerini sağlamak” dedi.

Terkan ihale süreci devam eden bazı cihazların da önümüzdeki günlerde hastaneye getirileceğinin de müjdesini verdi.
























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 16:56

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER