İl Sağlık Müdüründen Anlamlı Ziyaret

İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz Merkez Sağlık Ocağını ziyaret etti.

İl Sağlık Müdüründen Anlamlı Ziyaret

  Son günlerde sağlık çalışanlarına hasta sahipleri tarafından ölümlere varan saldırıların önüne geçmek amacıyla Sinop İl Sağlık Müdürlüğünce İl genelinde uygulanmak üzere bir proje hazırlandı Bu proje kapsamında ilçemizi ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr.Osman Açıkgöz, ilçe Kaymakamı Metin Kubilay ile birlikte Merkez Sağlık ocağını ziyaret ederek proje hakkında hastane doktor ve çalışanlarına bilgi verdi. Sağlık Müdürü konuşmasında;

Hepinizin iyi bildiği üzere son günlerde sağlık çalışanlarına görevleri başında cinayet boyutuna varan saldırılar sağlık kesiminde infial yaratmış ve can güvenliklerinden endişe duyan sağlıkçılarımızı sokağa dökmüştür. Birbirinin ayrılmaz parçaları olan hastane-doktor-hasta ilişkisinin son olaylarda bilhassa doktorlarımızda meydana getirdiği moralsizliğin ortadan kaldırılması, olası bir hasta memnuniyetsizliğine meydan vermemesi, hasta doktor ilişkisinin yeniden arzu edilir düzeye çıkarılması için bir proje hazırladıklarını ifade etti. Projenin hayata geçirilmesi için ilçemizde olduğunu belirten il sağlık müdürü, projenin amacı, kapsamı ve izlenmesi gereken yollar konusunda sağlık ocağı doktor ve çalışanlarını bilgilendirdi.

  Ziyarette bulunan Türk Kızılay’ı Sinop Şubesi yetkilisinin sağlık çalışanlarına teşekkür ederek çiçeğini sunması ve çalışanlara çikolata ikramı ile ziyaret sona erdi.


























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2012, 10:50
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER