Sen Hipokrat yemini etmedin mi?

Gerzeli Hüseyin Gökgöz, Sinop Devlet Hastanesi’nde mağdur edildiğini, ama hakkını sonuna kadar arayacağını söylüyor.

Sen Hipokrat yemini etmedin mi?

   Bu amaçla Sağlık Bakanlığı’na dilekçe yazan Gökgöz, midesinden rahatsız olan eşini tedavi ettirmek için uğraşırken, şimdi hayatta kaldığına şükrettiğini söyledi. Birkaç defa genel cerrahi uzmanına muayene ettirdiği hastasının tamamen düzelemediğini ve en son getirdiği doktorun da “yine mi gökgözler” diyerek, mide kanaması geçiren eşini muayene etmeden geri gönderdiğini söyledi. Önce anlam veremediği bu davranışın sebebini, daha sonra öğrendiğinde ise çok şaşırdığını anlatan Gökgöz, “Soyadı yine Gökgöz olan bir akrabam aynı doktorla daha önce mahkemelik olmuşlar. Mahkeme sonucunda iş tatlıya bağlanmış ama husumeti bitmemiş demekki. Benim tek bildiğim o an eşimi kaybedebileceğimdi. Hipokrat yemini etmiş bir insana bunu yakıştıramadım. Ama hakkımı sonuna kadar arayacağım.” dedi.

  Bu konuyla ilgili dilekçesini Sağlık Bakanlığı’na yazdığını belirten hasta yakını, devletin halkını, insanlıktan nasibini almamış doktorlara emanet etmemesini istiyor.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
meral gökgöz küçükada
meral gökgöz küçükada - 13 yıl Önce

geçmiş olsun ağbicimm,onların hipokrat yeminiyle alakaları bile yok, herşeyi para görür olmuşlar, senden de ekstra para isteyemeyeceği için bakmamıştır, babamdan aldığı para yüzünden nerdeyse mesleğnden olacaktı,kapımıza gelip ağlayıp yalvarmasına inanıp acıdık insanlık yaptık,davayı geri çektik, acımaz olaydık ama biz insanız, peki onlar ne? allah bilir... davanın peşinde sen koş, busefer kimse acımasın değmezmiş.. saygılar.

kazım aydın
kazım aydın - 13 yıl Önce

hasta olmayan o çileyi hastane kapılarında çekermi ve doktormu bunu dedi yinemi gökgözler diye
inanması çok zor kanım dondu haberi okuyunca
yoksa insanlarımı fişliyorlar soy adına göre tuaf doğrusu
sayın hüseyin gokgözüde tanıyoruz .söylenmeyen bir sözü
gündeme taşımaz
ailesine geçmiş olsun allah çocuklarına bağışlasın
ben okumayanı cahil sanırdım
okuyan cahil daha tehlikeliymiş
bunu öğrendim bu haberi okuyunca

banner381
SIRADAKİ HABER