Şensoy Sözünü Tuttu

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy toplumun her kesimine yardımcı olmaya devam ediyor.

Şensoy Sözünü Tuttu

İlçemizde yaşamını sürdüren ve geçirdiği kaza sonucu felç olan Hamit Yavuz, yaşamını daha rahat sürdürebilmek adına Gerze Belediyesine Akülü Sandalye talebinde bulunmuştu. Talep dilekçesinde Akülü Sandalye kullanabilir raporunu da elinde bulunduran Yavuz’un umudu ise Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY’dan geldi.

Hamit Yavuz’un Akülü Sandalye talebini yerine getiren ve evine kadar ziyaret ederek teslim eden Şensoy kendisiyle gerçekleştirdiği sohbetin ardından Yavuz’a Akülü Sandalyeyi kullanımı hususunda yardımcı oldu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şensoy; “Hamit YAVUZ ilçemizde ikamet eden ve geçirdiği kaza neticesinde yaşamı oldukça zorlaşmış olan bir büyüğümüz. Hamit amcamızın Belediyemize yapmış olduğu başvuruyu yerine getirerek kendisine akülü sandalye armağan ettik. En büyük hayalinin rahatlıkla Gerze’de gezinti olduğunu belirten Hamit amcamıza bir nebze olsun umut olabildiysek ne mutlu bize. Kendisine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Unutmayalım ki her birimiz engelli adayıyız. Elimizdeki imkanları bu doğrultuda değerlendirmeli ve hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER