Senin Stratejik Ortaklığına Nalet Olsun

Tarih 16 Haziran gece saat sıfır dört. Irak'ta Türk şehirleri Amerikan güdümlü mangalar tarafından işgal ediliyor. Kurulacak Kürt devletinin sınırları Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından oluşturuluyor....

ABD'nin Türk'süz bir Türkiye ve Orta Doğu politikası sinsi, sinsi ilerliyor. İŞİD, PEŞMERGE, BARZANİ, TALABANİ, MALİKİ hepsi aynı merkezin programının gereği varlar.

Irak'ta Türkmenler, yıllarca katliama uğradılar. İnsan hakları savunucuları sustular. İki buçuk Ermeni öldü diye kan kusturdular Türk devletine.

Kerkük'teki, Telefer'deki, Musul'daki Türkmen kanı zehirler. Artık sakına dokunmayın diyoruz.

Dünya'ya Abdül Hamit Han'ın vakfı arazilerindeki petrol kuyularına zaten el koymuştunuz zıkkım olsun ama, Türkmen'lerin canlarına zarar gelirse Yedi Türk Devleti, dünyadaki 350 milyon Türk ayağa kalkacaktır artık.

Amerika'daki Türk lobilerine ve insan hakları kuruluşlarına hesabını veremezsiniz Türkmen katliamının.

EYYY AMERIKA...

İhtirasında ve mahsun insanların kanlarında boğulacaksın. Dünyayı Orta Doğu'yu kan gölüne çevirdiniz Avrupa ile beraber, hem de demokrasi ve insan hakları bayraktarlığı yaparak. Allah'ın ve peygamberinin övgüsüne, sevgisine işaretine mashar olmuş bu milletin varlığına gösterdiğin husumet helak olmana neden olacaktır.

SENİN STRATEJİK ORTAKLIGINA NALET OLSUN. 

Kerkük, Musul, Telefer'deki Türkmen kardeşlerimize dualar gönderiyoruz. Öldürülürseniz Türkiye'deki kardeşlerinde ölmeye geleceklerdir oralara. Bu emperyalist yaptırımlar dünya savaşlarına neden olmuştur tarih boyunca.

Bu emperyalist sarhoşluk Türkmen varlığına zarar verirse Amerika'dan ve işbirlikçilerinden en ağır şekilde sorulacaktır.

Fırat ve Dicle  nehirlerinin suyu Orta Doğu'nun petrolü için Kürtler kullanılan bir figür. Alevi, Sunni, Arap, Türk enstürümanlarda emperyalizmin ayrıştırdığı lokmalardır.

Unutulmasın bu bölgenin  aslı unsurları tarih boyunca hep Türkler olmuştur. Yanlış hesabınız Bağdat'tan dönecektir. Tavsiyem Türkmen'lerin zarar görmemesidir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim
ibrahim - 10 yıl Önce

prof. bey ben lanet diye biliyordum nalet ne oluyor acaba

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın hocam, çatı aday üzerine gerçekleştirilen stratejik ortaklığı nasıl yorumlarsınız? sizce bu ortaklık hangi merkezin programıdır?gka