Aday Adayı 3 Oldu

Gerze AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Bayrak’ın başvurusu ile 3 oldu.

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Tahsin Bayrak 12 Kasım 2018 Pazartesi saat 16 00 da Gerze AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu yapmış oldu.

Gerze Belediye Başkanı Aday adayı Tahsin Bayrak, arkadaşları ve akrabalarıyla beraber gittiği aday adaylık başvurusunda ilçe başkanlığında Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

AK Partide 06 Kasım 2018 başlayıp 12 Kasım 2018 Pazartesi günü sona erecek olan aday adaylık başvuru sürecinin 16 Kasım 2016 Cuma gününe kadar uzatıldığını ve kısa bir açılış konuşması yapan AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’in konuşmasının ardından AK Parti Belediye Başkan aday adayı olan Tahsin Bayrak kısaca öz geçmişini anlatmasının ardından, “Kendimi bildim bileli bu davada içerde ve dışarıda görev verildiği müddetçe elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu yolda kime ne görev düşüyorsa şimdiden diğer adayların hepsine, bu davada başarılar diliyorum. Ben birlik ve beraberlikten yanayım. Aday olayım ya da olmayım kim olursa olsun bu süreçte birlik ve beraberlik içinde bir bütün olacağız.

2014 yılında Rabbim nasip etmedi. Şimdi rabbim nasip ederse ve büyüklerim de izin verirse belediye başkanlığı aday adaylığına müracaatımı yapmak üzere buraya geldim. Gönül ister ki hak eden kazansın, Gerze kazansın. Kim aday olursa olsun, onun yanında çalışmayı basın önünde taahhüt ediyorum. Çünkü biz aynı dava için çaba gösteriyoruz. Benim bir koltuk sevdam yok, bir makam sevdam yok, ama büyük bir Gerze sevdam var. Gecesini gündüzüne katarak, ailesinden uzak, bizim için bir şeyler yapmak için çaba gösteren bir Cumhurbaşkanımız var ve ben onun bir askeriyim.

2019 Yerel seçimleri partimiz adına şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Rabbim mahcup etmesin, biz olalım, birlik olalım, Gerze’yi şahlandıralım” diyerek sözlerine son verdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 18:52

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
İnşaat
İnşaat - 5 yıl Önce

İnşaat işine devam ediyor
İnşaat aşaması

banner381
SIRADAKİ HABER