Aday Adaylarına Tebrik

29 Nisan Pazar günü AK Parti Sinop Milletvekilliği için adaylık başvurusunda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, bir mesaj yayınlayarak tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Aday Adaylarına Tebrik

Açıklamasında AK Parti’nin kardeşler topluluğu olduğuna dikkat çeken Maviş, “Ak Parti Türkiye’nin en güçlü teşkilatına sahiptir. Birlik, beraberlik kardeşliğin teminatıdır. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, 24 Haziran büyük Türkiye’nin seçimi olacaktır. Tüm teşkilat mensuplarımızın bu inanç ve kararlılıkla, kardeşlik ikliminde çalışacağından hiçbir şüphemiz yok” dedi.

TÜM ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMIZ PARTİMİZİN DEĞERLİ ÜYESİDİR.

Açıklamasında diğer aday adaylarına başarılar dileyen Maviş, “Tüm aday adaylarımız partimizin değerli üyeleridir. Hepsinin partimize ve şehrimize değerli katkıları olmuştur. Sinop’umuzu ve hemşerilerimizi temsil etmek için göreve talip olan tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Bizim davamızı ayakta tutan en büyük ruh birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberlik ruhunun Sinop’umuz ve Türkiye’yi güçlü bir geleceğe taşıyacağına yürekten inanıyorum. Seçimler bizim bayramımızdır. 24 Haziran’da da 12 seçimdir tarih yazan AK Parti teşkilatları olarak yeniden tarih yazacağız, destan yazacağız ve 24 Haziran akşamı Sakarya caddesinde zafer kutlamasını yapacağız, sevinç gözyaşlarımızı beraber dökeceğiz inşallah. Bu noktadaki inancım tamdır” dedi.

HEPİMİZ BU DAVAYA HİZMETİMİZ KADAR DEĞERLİYİZ

Açıklamasında şereflerin en büyüğünün bu davaya hizmet etmek olduğunu belirten Maviş, “Bizler için en büyük şeref, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı kaderi paylaşmak, aynı yolda yürümektir. Hepimiz bu davaya hizmetimiz kadar değerliyiz. Bu sebeple davamıza, teşkilatımıza daha sıkı bir şekilde sarılarak ne görev verilirse verilsin koşturmaya, terlemeye, mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Mesajında 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasına da değinen Maviş, “5 Mayıs Cumartesi günü partimizde milletvekilliği adayı belirlemek üzere temayül toplantımız olacak. Bu toplantımıza mevcut milletvekili hariç tüm adaylarımız katılacak. Ben temayül yoklamasına katılacak tüm aday adayı kardeşlerime başarılar diliyorum” şekliden konuştu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 13:10

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER