AK Partililer Ne Konuştu

AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısında siyasiler ne konuştu?

AK Partililer Ne Konuştu
16 Mart 2013 Cumartesi günü saat 13.30 da Gerze Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantının vidolarını izlemek için tıklayın. Gerze Vizyon Haber.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2013, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
saskın
saskın - 11 yıl Önce

pardon ama orası halk egıtım merkezı yanı okul ne alaka da akp lı arkadaslar orda toplantı yapabılıyoru egıtım kurumunda partı ne alaka anlayamadım

zaman
zaman - 11 yıl Önce

zaman degıstı artık okullarada secım ıcın oy ıstemeye giderler nede olsa lise sonlar resıt oy için bıde bayraklarla suslemısler salonu ogretmenlerımızın masasında toplantı yapıyorlar burası okul buranın muduru yok sanırım. gerzemız kucuk yer olabılır ama bır kultur merkezı ve beledıyenın dugun slonu var ama amac guc gosterısı ıste ben heryerdde her seyı yaparım davası ıktıdar ya.

GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

arkadaşlar ben ne dedim geçen hafta ki yorumumda akp ilçe teşkilatının amacı gerze belediyesini almaktır.bu uğurda da gerzenin geleceği ile oynadılar.liman ödeneği çıkmışken öğretmenevi inşaatı çözüme kavuşmuşken bunlar belediye yi alacaz chp döneminde bunlar yapılırsa onlara oy getirir derdi ile bakandan hizmeti geri çekmesini istediler başardılarda.kadir bey farkındamısınız bilmiyorum ama yine yollardan bahsettiniz sadece köy yolları.gerze ye ne yaptınız? baltayla saldırmışlar devletin bütün kurumları sizin emrinizde neden seçimden sonra cezalarını verecez diyorsunuz.farkındamısınız konuşmlarınızda tehdit var devletin savcısı umarım bunu değerlendirir.2500 lerde üyeniz varmış o zaman seçime ne gerek var siz kazanmışsınız zaten belediyeyi.bak kadir başkan sen çık ve neden gerze ye hizmetlerin önüne geçtiğini açıkla?kaçak güreş yapma.ayrıca farkındamısın milletin cenazesine,düğününe gitmişsin neden gittiğini sen belirttin zaten oy için..bunu bile insanların yüzüne vurdun.yazık sana!!!!

DURMAK YOK YOLA DEVAM......
DURMAK YOK YOLA DEVAM...... - 11 yıl Önce

gerzeli kardeş gerzeliyim diye adını kullanmamişın gerzenin arkasına saklanmışın yapma böyle şeyler eğer gerzeye hizmet gelmesini istiyosan muhalefet olmayacaksın iktidarın peşinde koşacaksın bu zamana kadar gerzeye çivi bile çakmadılar ama size kaldırım taşlarıda yeter muhalefet anca bunu yapar iktidar ödenek çıkartır çevre bakanlığı taş gönderir onları döşer allah size kolaylık versin...

Kadir GÜNDOĞDU
Kadir GÜNDOĞDU - 11 yıl Önce

gerzeli olarak kendini tanıtan kişi,sen önce ismini yazda senin gerzeli olduğunu bileyim.hakkımda atıp tutuyorsun ben senin gibi internet başında zaman geçirecek kadar vakit bulamıyorum.gerzemize ne yapabiliriz hangi hizmetleri getirebiliriz ben bunlarla uğraşıyorum.. chp li değilim diyorsun onu anladık.osman başkanın bakanın yol açılışına gelmediğini söylemişsin sen bunu nerden uydurdun?belediye başkanı oradaydı..
ben gerze sanayi sitesi yolu için bakanımıza dosyayı kendim hazırlattım yolu yaptırttım mı ?? bakanımın ikinci gelişinde ilim yayma ve cumhuriyet mahallesinde yeni yapılan yavuz sultan selim camii inşaatı için dosyalar bana verildi,bende sayın bakanımıza verdim.buralara istediğimiz destekleri aldık bu konuda ulaştırma bakanı binali yildirim ‘a şükranlarımızı gerzeliler olarak sunuyorum.liman konusunda akparti teşkilatı olarak milletvekilimizi balıkçılar kooperatifi başkanı osman başar ve yönetimi ile buluşup sorunları bizzat kendilerinden dinledik.... devamı geliyor..

Kadir GÜNDOĞDU
Kadir GÜNDOĞDU - 11 yıl Önce

vekilimiz bu konuyu ankara da yakın takip edip sıkıntıların en kısa zamanda giderileceğinin sözünü verdi.nisan ayında ulaştırma bakanımızın danışmanı sayın cem eryilmaz gerzeye geleceklerdir.
eski tekel binamızın milli eğitim müdürlüğü ve öğretmenevi olarak yapılması için ödenek ayrıldı.i̇nşaatı ihale aşamasına geldi.zehra tarı i̇lköğretim okulu yeni binası için ödenek çıkartılarak ihale aşamasına gelindi,yine 2013 yılı sonunda inşaallah gerzemize doğalgazı ulaştıracağız.
2013 yılı sonunda sinop-samsun bölünmüş yolu bitirilerek bakanımız tarafından hizmete açılacak i̇nşaatı bitmeyen öğretmenevi gençlik spor kamp merkezi olarak yapılması için çalışması devam ediyor. gerzemize diyaliz ünitesi ve 112 acil servisi nisan ayı içinde faaliyete geçecek.yeni hedefimiz ise gerzemize yeni bir hastane kazandırmak....

Kadir GÜNDOĞDU
Kadir GÜNDOĞDU - 11 yıl Önce

bizim belediyeyi almamak gibi bir sıkıntımız yok belediye zaten zaten çantada keklik sen kendini üzme bizim bu hizmetlerimize oy vermeyen chpliler bile kalmayacak internet yorumculuğunu bırak gerzemize hizmet için biraz çalış.boş gezenin boş kalfası olma.. durmak yok hizmete devam!!! kimin kaçak güreştiği belli,artık yorum yaparken şuan düştüğün duruma düşmemiş olursun!!.

GERZELİ ( kadir gündoğdu)
GERZELİ ( kadir gündoğdu) - 11 yıl Önce

kadir bey; şimdik sen beni dinle,açıklamalarında yapacaz,edecez diyerek anca kendini kandırırsın.10 yıldır iktidarda olan bir parti olarak sen gerzeye bir çivi bile çakma seçime 6 ay kalmış şunu yapacaz bunu yapacaz deyip dur.yorumumu okumuşsun ama anlamada güçlük çekmişsin sanırım.liman inşaatı ödeneği çıktı sen engel oldun,osman başkan öğretmen evi inşaatının gençlik spor merkezi olması için sayın suat kılıç tan söz alması sizin tepkinize neden oldu ve seçimi kaybetme korkusu ile bunların önüne geçtiniz.ben bu yaptıklarınızı sizin kendi ağzınızdan duyan biriyim hala yalanlıyorsunuz ya pess !! seçim çantada keklik mi güldürme beni başkan! dikkat et akp ilçe başkanılığı seçimi değil belediye seçimi .ayrıca çalışmaktan zamanınızın olmadığını söylemişsinde kime çalıştığınız belli ilçe başkanı olduktan sonra nereden nereyeee... değil mi ?neyse sayın başkan sen meydanlarda bunu yapacaz bunu yapacaz de ama millet gerçeği görüyor.ayrıca milletin cenazesine de yüzüne vuracaksan gelme..


banner381
SIRADAKİ HABER