AKP'den Gerze'de seçim startı.

Gerze AKP İlçe Teşkilatı Recai Kuruoğlu Bulvarındaki yeni binasına kavuştu.

AKP'den Gerze'de seçim startı.

AKP Sinop milletvekili Abdurahman Dodurgalı, İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt ve AKP İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Rasim Erdoğmuş´un katıldığı açılış törenine kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

 

İlk konuşmayı İl Başkanı Cengiz Tokmak yaptı. Tokmak, “Öncelikle parti binamızın açılışına katılan herkese teşekkür ederim." dedikten sonra "Cuma namazı sonrası ilçeyi gezdim ve esnafları ziyaret ettim. Umduğumun çok üzerinde bir ilgiyle karşılaştım. Öyleki, önümüzdeki seçimlerde belediyenin AKP mensubu biri tarafından yönetileceğine inancım arttı. Zaten belediyecilik AKP’nin işidir. Önümüzdeki milletvekili seçimlerinde de iki milletvekilliğini alarak genel başkanımıza güzel bir hediye sunacağız.” iddaalarında bulundu.

 

Daha sonra AKP Sinop Milletvekili Abdurahman Dodurgalı bir konuşma yaptı. Teşkilata ve misafirlere hoşgeldiniz diyerek başladığı konuşmasında: “Gerze, doğası, yaşam alanları ve insanlarıyla çok güzel bir memleket. Bu güzel şehri ilk seçimlerde AKP’ye kazandıracağız. Şimdiye kadar kim taş taş üstüne koyduysa, onlardan Allah razı olsun. Biliyorsunuz İstanbul Belediyesini biz devraldık ve usta belediyecilik anlayışımızla görevleri yerine getirerek orayı artık bir kültür başkenti yaptık. Sıra şimdi Gerze’de. Gerze’yi de en güzel yerlere getirmek için gerekli deneyime, desteğe ve güvene sahipiz. Belediyeyi AKP olarak teslim alacağız ve herkes bunu görecek.

 

Gerze Belediyesi bizim olmamasına rağmen her zaman gerekli desteği verdik, her istenileni yerine getirdik. Yıllar önce elektrik tellerinin yeraltına alınması için gerekli girişimler yapılmış, ancak dönemin belediye başkanı tarafından bu geri çevrilmişti. Şimdi bunu tekrar gündemimize aldık ve çok yakında çalışmalara başlanacak. Gerze’deki sorunlardan birisi de öğretmenevinin o çirkin görüntüsü. Ne yazık ki inşaatın direklerinden bir kaçı kıyı kenar çizgisinin dışında kalıyor. Ama o konuyu da halletmek için gerekli girişimleri yaptık. Para hazır. En yakın zamanda o konuyu da halledeceğiz. Katı atık rafinerisine 160.000 lira çıkarttırdık. Karadeniz sahil yolunun Yakakent-Sinop arasına toplamda 700 milyon harcanacak. Ama yol ulaşıma tamamen açıldığında herşeye değecek.” sözleriyle seçime hazır olduğunu gösterdi.

 

Teşkilata ve İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu’ya teşekkür ettikten sonra hep beraber kurdelenin kesilmesiyle yapılan açılıştan sonra katılanlara aşure dağıtıldı.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER