Aydınlık Günler Geliyor

Sinan Aydın Dikmen AK Parti İlçe Başkanlığına aday adayı oldu.

Aydınlık Günler Geliyor

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Dikmen Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Sinan Aydın 11 Kasım 2018 Pazar günü Dikmen AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen’ne aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu yapmış oldu.

Dikmen Belediye Başkanı Aday adayı Sinan Aydın, AK Parti eski ilçe Başkanı ve aynı zamanda Dikmen İl Genel Meclis Üyesi Murat Akça, yine eski 2009 1010 yıllarında ilçe başkanlığı yapmış olan Ecevit Dinç, Belediye sınırlarına ait Çorak Mahallesi Muhtar Ramazan Çakaloğlu, Babalıoğlu Mahallesi Muhtarı İsmail Aydoğmuş, 2014 yılında AK parti’den aday adayı olan Dikmenli iş adamı Şevket Kapıcı, arkadaşları ve akrabalarıyla beraber gittiği aday adaylık başvurusunda ilçe başkanlığında Dikmen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen’i yönetim kurulu ve partililer heyecanla karşıladı.

Karşılamanın ardından Dikmen AK Parti Belediye Başkanlığı için aday adaylık dilekçesini veren Sinan Aydın Dikmen’i AK Belediyecilikle buluşturarak hükümetin hizmetlerinden en iyi payı alacağız diyerek söze başlayan Sinan Aydın, “29 yıllık belediyecilik tecrübemle Dikmen halkına en iyi hizmet vereceğimi geçmişimdeki belediye yaşamında Dikmen halkının ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını iyi bilmekteyim. Konumum itibarıyla bu sıkıntıları bilmeme rağmen çözüm bulamamın sebebiyle Belediye Başkanı olursam Dikmen halkının ve özellikle gençlerimizin işsizlik sorunlarını çözmek halkımıza daha iyi hizmet vermek adına aday adayı oldum. Geçmiş dönemlerden belediyede çalışan veya emekli olmuş belediyeden maaş alacakları, emeklilik tazminatlarını en kısa zamanda alacaklarının tamamını yasal faiziyle şimdiden en kısa sürede Dikmen Beleyesi olarak ödeyeceğimi sözünü veriyorum. Halkımızın ihtiyaçlarını iyi bilmekteyim çünkü çocukluğumdan bu güne kadar işçilikle büyüdüm sizlerin sıkıntılarını iyi bilmekteyim. İnş Allah genel merkezimizin taktiriyle Dikmen Belediye Başkan adayı olursam ilçemizde AK Belediyecilikle buluşturacak ve ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 20:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER