Başvurusunu Yaptı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz adaylık başvurusunu yaptı.

Başvurusunu Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz milletvekilliği adaylık başvurusunu yaptı. 25 ve 26’ıncı Dönem Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 27’inci dönem Sinop Milletvekilliği adaylığı için belgelerini CHP Genel Merkezi’ne teslim etti.

Barış Karadeniz, adaylık belgelerini genel merkezde görevlilere sunduktan sonra basına yaptığı açıklamada milletin desteğinin güçleri olacağını söyledi. “24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti ve milletin geleceği oylanacak” diyen Barış Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vatanıma, milletime, mutlu şehrime hizmet için çıktığım yolda, aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarıma devam edebilmek adına CHP Sinop Milletvekilli aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Birliğimiz, kardeşliğimiz, demokrasimiz ve cumhuriyetimizle aydınlık günlere kavuşacağımıza olan inancımızı hiç kaybetmedik. Milletimizin desteği en büyük gücümüz olacaktır.’

Karadeniz, Sinop CHP örgütü olarak millet adına hak, hukuk, adalet mücadelesini onurla sürdürdüklerini ifade ederek, millet iradesindeki uyanışın 24 Haziran’da tescilleneceğini ve CHP’nin iktidara taşınacağını vurguladı. “Bunu başaracağız. El birliği, güç birliği, yürek birliği ile başarılı olacağız. Korku imparatorluğu ve mağduriyetlerle yıpranmayacağız yeniden milletime yakışan şekilde birlik ve kardeşlik içinde yaşayacağız. Sinop kazanacak, Türkiye kazanacak, gençlerimiz ve geleceğimiz kazanacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER