Çağdaş; “Aday Gösterilirsem Seçileceğimden Kuşkum Yok”

AK parti Sinop milletvekilliği için ilk resmi başvuru gazeteci Mete Çağdaş’tan geldi. Çağdaş; “Aday gösterilirsem seçileceğimden hiç bir kuşku duymuyorum” dedi.

Çağdaş; “Aday Gösterilirsem Seçileceğimden Kuşkum Yok”

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için başvurular devam ederken Sinop’ta AK Parti Milletvekilliği için ilk resmi başvuru gazeteci Mete Çağdaş’tan geldi. Çağdaş AK Parti Milletvekilliği için Aday Adayı başvurusu sonrası yaptığı açıklamada; “ Ülkemiz milletimiz ve güzel Sinop’umuz için 14 Mayıs genel seçimi hayırlara vesile olsun inşallah. Bende Ülkeme ve Sinop’a hizmet etmek için aday adayı oldum. Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu eylesin eğer bu yazgım ise zaten onu hiç bir kuvvet engelleyemez demokratik hakkımı kullandım takdir Allah’ın karar sayın Erdoğan’ındır” dedi.

Ayrıca vatandaşlardan aday olması yönünde yoğun talep aldığını ve bunun aday adaylığı kararı için en önemli etkenlerden biri olduğunun altını çizen Mete çağdaş “ Aday gösterilir isem seçileceğimden hiç bir kuşku duymuyorum” diye konuştu.

Vitrin Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER