CHP’li aday adayı Eczacı Akın Kaya Gerze’de

Sinop’ta CHP’den milletvekili aday adayı olan Eczacı Akın Kaya Gerze’de partililer ve vatandaşlarla görüştü.

CHP’li aday adayı Eczacı Akın Kaya Gerze’de

Seçimlerde CHP Sinop Milletvekili aday adayı olan Akın Kaya çalışmalarına Gerze’de devam etti.

Ayancık, Boyabat, Dikmen, Durağan ve Erfelek’ten sonra Gerze’de ziyaretlerde bulunan Akın Kaya’ya çalışmaları esnasında 2018 seçimlerinde İstanbul 2. Bölgeden CHP Milletvekili Aday Adayı olan ve 2019 yılından beri de siyasi ve ticari faaliyetlerine Gerze’de devam eden Mali Müşavir Cumhur Çetin, CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, Gerze Belediye Meclis üyesi Birol Sazak, Gerze CHP İlçe Yöneticisi Yücel Yuvacı, Alp Aslan eşlik etti.

Hedefimiz iki vekilliği de kazanmak

İlçede esnaf ziyaretinde bulunan Akın Kaya ve beraberindeki heyet Gerze’nin köylerini de ziyaret etti. Hedeflerinin Sinop’tan bu seçimde 2’de 2 yapmak olduğunu söyleyen Akın Kaya “İlimizde partimiz CHP’den aday olmak isteyen her isim kıymetli. Elbette adaylaşmak için çalışıyoruz ama çalışmamızın ana amacı, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak ve sorumluluk alanımız olan Sinop’ta 2 vekilliği de CHP’nin almasını sağlamak içindir” dedi.

Cumhur Çetin: 14 Mayıs’a kadar gece gündüz çalışacağız

Çalışmaları gazetemize değerlendiren, Mali Müşavir ve Köşe yazarımız Cumhur Çetin de şunları söyledi “İlçemize gelen tüm aday adaylarımızla sahada birlikte olacağız. Herbiri çok kıymetli. Bu seçimde Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olacak. Ancak meclis aritmetiği de önemli. Sen ben demeden tek ortak amaç için 14 Mayıs’a kadar gece gündüz çalışacağız” dedi.

Akın Kaya Kimdir?

Sinop Yalı Köyü doğumlu olan Akın Kaya İlkokulu Sinop, Ortaokul ve liseyi Kastamonu’da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Ecz. Fakültesinden mezun oldu. İş hayatına Sinop Devlet Hastanesi karşısında bulunan Kaya eczanesi işletmecisi olarak devam etmekte. Kaya evli ve bir çocuk babası.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 13:06

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER