CHP’li Belediye Başkanlarından Ankara çıkartması

Sinop’un başarılı ve çalışkan belediye başkanları, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu Ankara çıkartması yaptılar.

CHP’li Belediye Başkanlarından Ankara çıkartması

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 16-17 Ocak’ta Ankara’da yapılacak 35’inci Olağan Kurultayı öncesinde Ankara’ya giden her iki belediye başkanı belediyelerinin hizmetleri için çeşitli bakanlıklarda temaslarda bulundular. Belediye Başkanları Belovacıklı ve İstanbullu CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile birlikte ilgili bakanlıklara yaptıkları ziyaretlerde ilçeleri için gerçekleştirecekleri projeler için girişimlerde bulundular. Başkanlar, temasların olumlu geçtiğini bildirdiler. Milletvekili Karadeniz de “Değerli başkanlarımız başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Bakanlıklarda yaptıkları görüşmeler olumlu geçti. Sinop ve ilçelerimiz için atılan her başarılı imza için gayret gösteren herkese Sinop’un bir milletvekili olarak gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbullu’dan Sinop Teknesi, Belovacıklı’dan Gerze Horozu

CHP’li belediye başkanları Ankara’daki temaslarında TBMM’de ziyaretlerde bulundular. Başkanlar TBMM’de CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay’ı makamında ziyaret ettiler.  Belovacıklı ve İstanbullu daha sonra Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’i makamında ziyaret ederek ilçelerinin Sinop simgeleşen değerlerini Milletvekili Karadeniz’e takdim ettiler.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 13:33

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER