CHP’yi Köşesine Taşıdı

Ali Vacit Tokmak Gerze CHP ‘ni köşe yazısıyla değerlendirdi.

CHP’yi Köşesine Taşıdı

Köşe Yazarımız emekli öğretmen Ali Vacit Tokmak Gerze Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim öncesi ve seçim sonrası yaşananları köşe yazısıyla anlattı.

Yazısına şöyle Başladı;

Değerli okurlarım;

Pek çok yerde olmayan parti içi çelişkiler, ne yazık ki, ilçemizde hemen her yerel seçim öncesi ve sonrası çeşitli parti içi sürtüşmeler ne yazık yaşanıyor!

Bunun birçok nedenleri olabilir. Ben bir kaçına değinmek istiyorum. Anlaşılan o ki, SHP ve CHP oluşumları bir araya geldiler, birleşme oldu, fakat ne yazık bir türlü bütünleşme olamadı. Bu çok önemli bir sorun diyorum!

Her kazanılan yerel seçim sonunda ya da kaybedilen seçim sonunda; parti yetkili kurulları, parti büyükleri daha doğrusu sorumluluk duyan kesimler, sosyal demokratlara yakışır şekilde bir araya gelerek, eleştiri ve öz eleştirilerini yaptıklarını hiç görmedim! Bu çok aymazlık ve sorumsuzluktur! Hiç yakışmadı beyler, bayanlar!

Örnek mi verelim:

Osman Belovacıklı'nın ikinci döneminde ve son yıllarında ilçe parti yönetimi ve ilçe belediye meclisi üyeleri ile belediye başkanı arasında yaşanan tatsızlıklar, uyumsuzluklar nelerdi acaba?

Yazının Devamı İçin Bu Lingi Tıklayın: //www.gerzegundemhaber.com/chp-ilcemizde-kan-kaybediyor-makale,678.html

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER