DEVA Partisinden ŞOK Cevap

DEVA Partisi Gerze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri kendi sosyal paylaşım sitelerinden istifa eden başkana ŞOK cevap verdiler.

DEVA Partisinden ŞOK Cevap

DEVA Partisi Gerze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak 28 Ocak 2023 Cumartesi günü gelişen olaylarda ilçe yönetim kurulu olarak bizim adımız zikredilerek AK Partiye geçtiğimiz yönünde asılsız haberler çıkmıştır.

Gerze DEVA Partisi İlçe Başkanı yönetim kurulumuzca hiçbir açıklama yapmadan istifa edip akabinde aynı gün içinde AK Partiye geçtiği yerel ve ulusal basında yayınlanan tiyatroyu hep birlikte izledik. DEVA Partisi Gerze yönetim kurulu olarak ilçe başkanımızı seçip yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğimizi tüm kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Ayrıca haberin doğruluğunu teyit etmeden iki kişinin rozet taktığı bir günde basının yönetim kurulu ve 100 kişiyi de eklemeleri manidardır.

Bir cevapta Gerze İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğitten geldi.

Arkadaş 1 Gün Gerzeden Ayrılıyoruz

Ortam Bihter Behlül...

Az önce ise önüme gelen bir paylaşım bu şekilde.

Paylaşımı yapan kişinin yüreğine, gönüne sağlık diyorum ve bu tiyatroyu haberleştiren basınımızdan düzeltme gelir mi merak ediyorum!

Bu tiyatrodan rantlanmak isteyenlerde demek istediğim şey ise;

Bu işler sadece okuma-yazma ve 4 işlem'i bilmek ile olmuyor...

Saygılar sunar, iyi akşamlar dilerim...


Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 1 yıl Önce

tarafsizdurust haber boyle olur helalsana yogurtcu. Alicengize alismislar milleti neyerinek oymaya calistiklari bellidegil

vatandasin biri
vatandasin biri - 1 yıl Önce

benbu cocugu cok seviyorum vAllahidebillahide. Gedik nerdeyse gidiyor buluyor tasidayerine koyuyor geecekten gerzede uckurus para bulanlar insanlarida satinalabilecm sayiyor. Oranin buranin artiklari geliyor ilceyi boyle yonetecem diye kendini rezil ediyor. Ne oldu simdi guzel mi oldu ahanda bak hepiniz rezil okdunhz iyimi oldu simdi.

gerzeli
gerzeli - 1 yıl Önce

donup donuo basa okuyorum. gulunc halerine yansinlar

gurbetci
gurbetci - 1 yıl Önce

Vatanin civisini cikardilar artik. Ataturk mezarindan kalksa bunlarin hepsinin canina okur. Sahsi menfaatleri icin, ac gozlerini doyurmak icin yaomayacaklari alicengiz yok. Bir avuc insan toplanmis akillarinca gosteris yapacam diye. Koca bakan geliyor toplanan insan bu kadar. Bide gosteris yapiyor sozde. Ne oldu bak iste gercek adamlar yuzunuzun maskesini indirdi. İndirdide kizarirmi acaba. Kizarmaz tabiki. Birisi bunlari kukla yapiyor. Bunlarda veriyorlar ipleri bi yere. Sonra bunlar rezil oluyo ama kuklaci dik dik gezmeye devam eder. Herkes biliyo kuklaciyi zaten. Gerzem memleketim ufak yer Allahtan. Parasi olana degil adam olani kafasinin ustunde tasir evelAllah.

Can
Can - 1 yıl Önce

Sahalara dönmenizden mutlu olduk. yeşekkürler.

özden
özden - 1 yıl Önce

haber dünyasına hoşgeldiniz bence bundan sonra taşlar yerine oturacak halkın sesi olacağınıza şüphemiz yok.

kamuran
kamuran - 1 yıl Önce

yapmış olduğun haberin yanlış olduğunu görmeniz bizleri mutlu etti. etik olanda yanlışınızı düzeltmeniz ve okuyucuları aydınlatmanız bizleri mutlu etti.

canan
canan - 1 yıl Önce

ne oldu şimdi kimleri kandırnız?
bence kendi egolarınızı tahmin ettiniz


banner381
SIRADAKİ HABER