Emin Kuru: Halk isterse aday olurum!

Sinoplu Prof. Dr. Emin Kuru: "Sinop'u birden çok üniversitenin olduğu dünyaca ünlü bir üniversite şehri haline dönüştürebilirim. Sinop'u Karadeniz'in Bodrum'u, Avrupa'nın Daosu, Amerika’nın Miami şehrine dönüştürebilirim" dedi

Emin Kuru: Halk isterse aday olurum!

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerde aday belirleme çalışmaları son hız sürerken Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Kuru açıklama yaparak halkın çoğunluğunun istediği partiden Sinop Belediye Başkanı adayı olabileceğini söyledi. Emin Kuru sözlerini şöyle sürdürdü: "Şahsıma gelen istekler doğrultusunda kamu oyu yoklamalarında başkan görmek istiyoruz talepleri daha da yoğunlaşırsa kazanmak isteyen partiler şahsıma da mutlaka adaylık teklifi getireceklerdir, çünkü emekliliği hak etmiş bir akademisyenim. Halk isterse halkın çoğunluğunun istediği partiden aday olurum, onur duyarım. Halkın sadece anketlerde irade gösterme hakkı vardır sonrası siyaset rüzgarıdır, nasıl eser nerden eser onu kestirmek zordur ülkemizde. Halk, parti farkı gözetmeksizin şahsiyetini bildiği dürüstlüğüne çalışkanlığına üretkenliğimse güvendiği hemşehrilerini aday görmek istiyorum diye önce kamuoyu yoklamalarında sahip çıkmalıdır niyeti vurguna, hırsıza, adalet ise adaletli birine sadece kamuoyu yoklamalarında işaret etme şansı vardır. Türkiye'de adaylar ortaya isimlerini koymaya başladılar Halkın benimsediği kişileri partiler kazanmak için aday yapmak zorundalar. Şahsıma gelen istekler yoğunlaşmıştır. Kamuoyu yoklamalarında Sinop'ta başkan görmek istiyoruz talepleri daha da yoğunlaşırsa bu veriler anketlere yansıyacaktır .Halk isterse halkın çoğunluğunun istediği partiden aday olmaktan Onur duyarım halkın sadece anketlerde irade gösterme hakkı vardır kamu oyu sonuçlarını Sinop halk ile paylaşacağım. 30 yıldır Sinop'un Sinoplu’nun her sorununda olmaya çalıştım. Halkın istifade ettiği hizmetlerim oldu. Ailelerin zor gününde dar günlerine problemlerine ortak oldum kişiliğimi Sinop halkı yakinen bilir. Sinoplu’yu mutlu şehrin sağlıklı insanları haline getirebilirim. Sinop’u sağlık turizmine açarım. Atıl köyleri hareketlendirir üretken hale dönüştürür gastro turizmine ve doğa turizmine hizmet eder hale getirebilirim deniz turizminden sonra turizm sezonunu uzatacak kalıcı alternatifler oluşturabilirim. Sinop'u birden çok üniversitenin olduğu dünyaca ünlü bir üniversite şehri haline dönüştürebilirim. Sinop'u Karenizin Bodrum'u, Avrupa'nın Daosu, Amerika’nın Miami şehrine dönüştürebilirim . Trafik sorunu çok basit kalır. Söz Sinop halkınındır. Sadece talebiniz anketlerde etkili olacaktır. Saygılarımla Sinoplu hemşehrilerime arz ediyorum"

 HALKIMIZ ANKETLERE SAHİP ÇIKMALI

Halkın anketlere sahip çıkmasını isteyen Prof. Dr. Emin Kuru: Anket yöntemi ile kamu oyu yoklaması yaptıran ve belediye başkanlığını kazanmak isteyen partiler halkın başkan görmek istediği adayları partilerinden aday yapacaklar. Kazanmak istemeyen başka bir partinin kazanmasını isteyen şu veya bu nedenler ittifak yapanlar güçlü partileri desteklerken küçük partide talimata göre hareket eden iddiası olmayan düşük profilli adaylar gösterecekler. Türkiye'de siyaset böyle işliyor. Halk, parti farkı gözetmeksizin şahsiyetini bildiği dürüstlüğüne, çalışkanlığına, üretkenliğine, güvendiği hemşehrilerine aday görmek istiyorum diye kamuoyu yoklamalarında sahip çıkabilir. Niyeti hırsızlıksa hırsızına adalet ise adaletli birine sadece kamuoyu yoklamalarında işaret etme şanssı vardır. Adaylar bu minvalde ortaya ismini atmaktalar halkın benimsediği kişileri partiler kazanmak için yada diğer partilere yatmak için adaylarını tespit etme süreci başlamıştır" diye konuştu.

Vitrin Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER