Engin Altay, Gerze’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay, partisinin düzenlediği Sinop mitinginde Gerze’de vatandaşlara hitap etti.

Engin Altay, Gerze’de

CHP Gerze İlçe Başkanlığı önünde Miting Otobüsü üzerinden halkımıza hitap eden ALTAY; Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, CHP Sinop İl Başkanı Barış AYHAN ve CHP Gerze İlçe Başkanı Emine İlknur KARA ile birlikte vatandaşı selamladı.

Sözlerine Gerze’nin Cittaslow(Yavaş Şehir) olmasında ve Türkiye’de eşine ender rastlanabilecek modern ve çalışkan bir şehir yarattığı için Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür ederek başlayan ALTAY; 16 Nisan’da Gerzelinin neden HAYIR demesi gerektiğini anlattı.

2003 yılında 96 Ak Parti Milletvekilinin TBMM’de geçmesi planlanan teklife HAYIR diyerek vatanperver ve bayrak sevgisini gösterdiğini vurgulayan Engin ALTAY; “O zamanlarda gençlerimizin ve Türkiye’nin kaderini belirleyen, yürekleri vatan sevgisiyle dolu 96 Ak Parti Milletvekili gibi bu Anayasa Değişikliği teklifinde de HAYIR bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

Milliyetçiliğin bu ülke için çok önemli olduğunu vurgulayan ALTAY sözlerinin devamında; “Milliyetçiliğe ve ülkücülüğe bu ülkenin ihtiyacı vardır.” Dedi.

TÜM ÜLKENİN KADERİNİ TEK BİR ADAMA VEREMEYİZ!!!

Bütünlük olgusunun Türkiye için değişilmeyecek tek faktör olduğunu belirten ALTAY; “Bir bina yaptığımızda onların üzerini çatı ile kapatıyoruz çatı binayı bir çok doğa olayından korur. TBMM’de bu ülkenin çatısıdır. Ülke değerlerine sahip çıkan, milletin sesinin olduğu yerdir. TBMM yetkilerini ortadan kaldırıp bu ülkenin kaderini tek bir adama teslim edemeyiz.” Dedi.

GERZE’NİN DEMOKRASİ’den, HAK VE ÖZGÜRLÜKTEN YANA OLDUĞUMU BİLİYORUM

Gerze’nin çağdaş ve modern bir ilçe olduğunu vurgulayan ALTAY; “Gerze sonradan olma değil, en başından itibaren çağdaş, modern, hak ve özgürlükten yanadır.” Dedi.

Belediyemiz Meclis Üyesi Yücel YUVACI ve Sündüs YUVACI’nın kızları Göksu YUVACI’yı da yanına alan Engin ALTAY geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdan Göksu’ya mikrofonu uzattı. “Geleceğim İçin Hayır” sloganını söyleyen Göksu, ilçe meydanında toplanan kalabalıktan büyük alkış topladı.

BU SEÇİM PARTİ MESELESİ DEĞİL, VATAN MESELESİDİR!!!

Egemenlik vurgusu üzerinde sözlerine devam eden Grup Başkanvekilimiz sözlerine; “Egemenlik önemli olmasaydı Çanakkale’de bu kadar şehitler vermezdik. Gerze’li, Egemenliğin kıymetini çok iyi bilir. Sizlere soruyorum. Tek bir adamın Kapıkulu olmaya var mısınız?” Kalabalıktan yükselen HAYIR sesleri üzerine devam eden ALTAY; “Bu mesele Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Vatan Partisi vb. siyasi partilerin seçimi değildir. Bu vatan seçimidir. Egemenlik seçimidir. Hak ve özgürlük seçimidir. Hangi siyasi partiyi veya şahısı desteklerseniz destekleyin. Hiçbir önemi yok.16 Nisan’da Türk Bayrağı’nı savunmak için, tek bir adama emanet etmemek için oy kullanacaksınız. Lütfen bunun bilincinde olun.” Şeklinde devam etti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 12:42

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

demekki gerze yaklasik 500 chp li var. millet evette bulusmus, %63 hayal bile degil. bunu herkes biliyor ama birirleri yanlis yerde oldugunu bile bile millet ile alay ediyor.

banner381
SIRADAKİ HABER