Gerze İyi Olacak

İYİ Parti Gerze Gençlik kolları almış olduğu karar doğrultusunda her Cumartesi akşamı saat 20:30da, Gerze’nin farklı bir çay bahçesinde ÇAY SOHBETLERİ yapma kararı alarak ilk toplantısını 14 Nisan 2018 Cumartesi günü İskele Çay Bahçesinde gerçekleştirdi.

başladı.

İlk toplantısını 10 Nisan Salı günü gerçekleştirilen ve yönetim kadrosuyla planını oluşturan Gerze iyi gençliği, toplantı sonunda alınan kararlar neticesinde her Cuma akşamı 20 30 da Kuran-ı Kerim dinletisi ve her Cumartesi akşamı 20:30da Gerze’nin farklı bir çay bahçesinde cay sohbetleri yapacak. Tüm Gerze halkının davetli olduğu bu etkinliklerin ilk ayağı olan Cuma Gecesi dinletisi 12 Nisan Perşembe akşamı yapılırken ikinci ayağı olan çay sohbeti 14 Nisan Cumartesi akşamı iskele cay bahçesinde düzenlendi.

Geceye Gençlik kolları başkanı Özkan Saatçi'nin konuşmasıyla başlanırken, İyi gençlik sekreteri Burcu Demircinin sunumunda; "Atamızın 'Ey Türk Gençliği' çağrısına icabet edenler olarak Gerze’mizde IYI GENCLIK Teşkilatımızı kurduk ve 'Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur' sözüyle kastedilenlerden olduğunuz için sizlerde buraya davet ettik.

Biz Türk Genciyiz, Türk Vatandaşıyız ve ülkemizdeki sıkıntıları görmezden gelemiyoruz. bildiklerimizi bilenlerle aynı şeyleri sürekli konuşmanın hiçbirimize bir faydası olmayacağı düşüncesiyle bir karar aldık. Herkes kendi memleketini İYİ yaparsa zaten Türkiye İYİ olur. bununda yolu bildiklerimizi birbirimizle değildi. bilmeyenlerle ve öğrenmesi gerekenlerle buluşarak konuşmak, sohbet etmekten geçiyor" sözlerinden sonra konuşmasını yapan Gerze İyi Parti Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit öncelikle dayısının sağlık problemleri nedeniyle aralarında bulunamayan İlçe başkanı Cemal Yıldızın selamlarını konuklara iletti.

Yaptığı konuşmada; "Bu aksamın amacı siyasi propaganda yapmak değil sohbet etmek ama vesile olanlarda söylemeden geçemeyeceğim. Burada toplanmamızı 1919 da kendilerini bizler için feda edip bizleri 100 yıl rahat yaşatanlara ve iktidarın 16 yıllık hayatında yaptığı iç ve diş politikaların yanlışlarından dolayı ülkemizi sürükledikleri sıkıntılara borçluyuz. Hepsinin atlatılması 1919dan 100 yıl sonra Kasım ayında yapılacak olan seçimlere bağlı. Bizler istiyoruz ki Türkiye artık iyi olsun. Ve bunun için bize düsen görev Gerze’yi iyi yapmak. Gençlik kolları başkanı Özkan Saatçi’nin de ifade ettiği gibi çay sohbetlerimizin amacı Gerze’mizi İYİ yapmak. Gerze’mizin dertlerini dinlemek ve Belediye başkanlığı seçimlerini kazandığımızda zaman kaybetmeden hemen çözüm kısmına geçebilmek.

Ben Cuma gecesi kuran dinletisi ve bu geceki çay sohbetini düzenledikleri için ve bundan sonraki her tekrarları için İYİ gençliğe teşekkür ediyorum. Burada bulunan kalabalığa baktığımda ise gerçekten doğru yolda olduklarını görüyorum." Sözlerine yer verdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 11:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
nasiiii.....
nasiiii..... - 6 yıl Önce

hiç bir siyasi parti taraftarı değilim siyaseti de sevmem ama bu arkadaşlar boşa kürek çekiyor ilk seçimden sonra çil yavrusu gibi dağılırlar hüsran gençlik.

BarokTurk
BarokTurk @nasiiii..... - 6 yıl Önce

sen aklın almadığı konuya maydanoz olma

Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit @nasiiii..... - 6 yıl Önce

şimdi şöyle söylemek isterim ki damarlarımdaki asil kan gereği vatan millet söz konusu olduğunda neticemizi devirip, olana bitene sadece seyirci kalamıyoruz. yangına su taşıyan karıncaya sormuşlar bu kadarcık suyla yangın mı söner diye. niyet önemli demiş. 16 yıllık irinlerden ülkeyi temizlemek için bir araya geldik ve niyetimiz tamamen bu. 100 yıl önce sayılarına aldırış etmeden atalarımız bütün dünyaya kafa tutmuş ve bütün cihanı dize getirmişlerdir. onların sayesinde 100 yıldır rahat ediyoruz. onlara olan vefa borcumuzu ödeyebilmek adına 100 yıl sonra bayrak sırası bize gelmiştir ve sayımız ne olursa olsun biz bu bayrağı yere düşürmemeye kararlıyız. ama şunuda dile getirmek isterim. herkes siyasetten anlayacak diye birşey yok fakat 16 yıldır tek başına iktidar olan birinin karşısındaki iyiler bahsettiğin kadar az olaydı 16 yıldır ihtiyaç duymadıkları ittifak çığırtkanılığınıda yaptıramazdı değil mi? bence önceki yazdıklarımı boşver sadece bunu düşün ve sayımızı tahmin et :)

Levent YİĞİT
Levent YİĞİT - 6 yıl Önce

Bunlar ilk kıvılcımlarımız. Allah'ın izni ile taşkınlar yaratarak geliyoruz.

Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit - 6 yıl Önce

16 Yıllık ikyidardan könetiminden hiçkimse memnun değil fakat trafolarda kedi besleyerek seçimler kazanıldı. Fakat o zamanlarda İYİ ler yoktu...
Şimdi iyiler var.
O trafolara hayvanat bahçeleride kurulsa tekrarı olmayacak. İktidarda bunun farkında ki 16 yıldır yürüdükleri yolda küfürleştirildikleriye kolkola kucak kucağa eküri olarak yürümeye başladılar...
Küfür ettikleriyle yürümek istemeyen herkesin bir İYİ kapısı var artık...

banner381
SIRADAKİ HABER