Hedef Yine CHP Oldu

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Güleryüz AK Parti İrtibat Seçim bürosunun açılışında CHP’ne “Bunlar sosyal faşist” dedi.

Hedef Yine CHP Oldu

  07 Mart 2014 Cuma günü saat 14 30 da AK Parti İrtibat Seçim Bürosunun açılışına AK Parti Sinop Milletvekili ve İç İşleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop İl Başkan Yardı4mcıları Musa Yıldırım, İlhami Köseoğlu, Yücel Uğur, İlker Kocabaşoğlu, Nilgün Şahin, Nurdan Altınkök ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

  AK Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu’nun açılış konuşmasının ardından AK Parti Gerze Belediye Başkan adayı Hüseyin Güleryüz konuşmasında, “Gerze Belediyesi bu zamana kadar iktidar partisi ile hep ters düştüğünden iktidarın nimetlerinden yararlanamadı. Ben Gerze’yi iktidarla buluşturacağım. Yollara, kaldırımlara yapılan kilit taş ve parkeleri hiç kimse sahiplenmesin bu hizmetler devlet imkanları tarafından sağlanmıştır. Şimdi Cumhuriyet Halk Parti ’lire soruyorum siz Atatürkçüsünüz de biz değil miyiz. Madem siz Atatürkçüsünüz de Atatürk’ün ismini hangi sokağa nereye verdiniz? Eğer verdiyseniz tüm sözlerimi geri alıyorum.” dedi.

  Güleryüz’ün ardından Ersoy konuşmasında, “Belediyeler AK Belediyeciliğin imkanlarını gördükçe kendi belediyelerinin de bir an önce AK Belediyeciliğe kavuşmanın heyecanını yaşıyor. 17 Aralıktan bu güne kadar AK Partiye yapılan şantajların tamamı yalandır, hepsi uydurmadır.” dedi.


























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 12:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dikmenli
Dikmenli - 10 yıl Önce

kendiniz iki dönem başkandınız dimenin hangi sokağına atatürk ün ismini verdiniz.sen ne konuştuğunu bi̇lmi̇yorsun

gerze sakini
gerze sakini - 10 yıl Önce

belediye dükkanlarının önünden geçen ve hükümet konağı önünce devam eden caddenin adı atatürk ca.ddesi dir. saygilarimla.

ŞİMŞİR
ŞİMŞİR - 10 yıl Önce

bizler atamızı sokak ve caddelerde değil gönlümüzde taşıyoruz. iş isme kaldıysa sokakdeğil mahallemize bile adını verdik. ayrıca parke taşlarınında kim tarafından alındığını bilmeden ahkam kesme çok merak ediyorsan belediyeye git faturalarını gör. belediyeye gelme zahmet olursa betontaş fimasınada gidip öğrenebilirsin.

gerzelü
gerzelü - 10 yıl Önce

önce şunu söylemek isterim.insanın ağzından çıkanı kulağının duyması gerekir.gerzede atatürk'ün adını anımsatan ismin olmadığını söyleyen bir şovmen çıkmış ve de ilçeye başkan olma umuduyla.yazıkki böyle birini gösteren parti yöneticilerine.çünkü gerzede hükümet konağının önünde kocaman yol var.iş bankasından merkez camiisinin önüne kadar caddenin adı atatürk caddesi,akp nin oy larının çoğunlukta olduğu söylenen mahallenin adı da atatürk mahallesi.spor salonunun olduğu mahalle 19 mayıs mahallesi,cayva diye halk arasında konuşulan mahallenin resmmi adı cumhuriyet mahallesidir.dahayazalım mı? yala şimdi tükürdüğün tükürüğünü.bu kişi gerze'yi mi yönetecek.hani gerzeyi çok tanıyordu. doğru gerzede bir tekstili yönetti çok iş çevirdi. dikmeni çok güzel yönetti sıra gerzeye geldi.gerzeli o kadar ahmak değil.geçen dönem seçime girdiği demokrat partililer nerede?onun 5 sene üst üste arkadaşı varmı sorun araştırın oyunuzu ona göre kullanın.insanda önce vefa olmalı.

pehlivan
pehlivan - 10 yıl Önce

dıkmende beledıye baskanlıgı yaptıgı zaman acaba bır arpa boyu uzamısmı dıkmen. hangı dıkmenlıye sorarsanız sorun dıyecegı laf budur. dıkmene yaptıgı bıraktıgı hıc bırsey yok. gerze de ne yapacak. hazıra konmak kolay. aklınız varsa sayın guleryuz sızde kendınıze degıl gereken kısıye oy verın :)

AKPli seçmen
AKPli seçmen - 10 yıl Önce

hüseyin güleryüz ne konuştuğunu bilmiyor.neden bir caddeye atatürk ismini vermediniz diye chp lilere soruyor.sen birde gerzeyi yönetmeye talipsin değilmi.hiç duymadınmı gerzede cumhuriyet mahallesi.19 mayıs mahallesi ve atatürk mahallesi isimlerini ah benim partim ne günlere kaldı.konuşmadan önce gerzeyi tanı bilmiyorsan sor birilerine öğren özrün kabahatinden büyük ama çok görmemek lazım insan 12 sene sonra akp li olursa böyle olur.halan kalbi alışamamış aynen hareketleri gibi içi başka dışı başka.vah gerzem bir 5 yıl daha kaybetti

ali
ali - 10 yıl Önce

:))) yorumlara bakılırsa chp lileri panik almis pek bi telaşlı gördüm yorumları:))

birisi
birisi - 10 yıl Önce

akardeşim sen daha gerzede en işlek caddenin adının atatürk caddesi olduğunu bile bilmiyorsun. hatta koskoc atatürk mahallesi var. sen nasıl belediye başkanlığı yapabileceksinki bu ilçede. belediye başkanlığı meziyet ister. ama sende bu meziyette yok. allaha şükür osman başkan var. başkaları gibi 5 sene 10 sene yatmadı koltuğunda! sen şu iktidar partisinin nimetleri diyorsunda böyle giderse senin iktidar partisi kalmayabilir:)) her gün başka bi romanları çıkıyor. fotoromanlar belgeseller!!!


banner381
SIRADAKİ HABER