Her Hafta İlgi Artıyor

Gerze İyi Parti Gençlik 3. çay sohbetini düzenlendi.

Her Hafta İlgi Artıyor

28 Nisan 2018 Cumartesi günü 3.sü düzenlenen İYİ GENÇLİK CUMARTESİ ÇAY SOHBETLERİ’nin bu haftaki programı gayet yoğun yaşandı. İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Aday Adayı Sayın Ceyhan DEMİR’inde katılım sağladığı geceye ilgi, her geçen hafta olduğu gibi daha yoğundu.

İYİ GENÇLİK Sekreteri Burcu DEMİRCİ’nin, geride bıraktığımız ve 15 yıldır alışıldığı üzere yine sönük kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında konuşmasıyla geceye başlandı. Sonrasında sırasıyla söz alan Gerze İYİ GENÇLİK Başkan Yardımcısı Tuğrul YILMAZ ve Gerze İlçe Başkanı Cemal YILDIZ, Baskın Seçimler hakkındaki düşünce ve görüşlerini, geceye katılım sağlayan İYİ PARTİ yönetim kurulu, üyeleri ve haricinde toplantıya katılım sağlayan Gerze halkıyla paylaştıktan sonra İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan eski İYİ PARTİ İl Başkanı Sayın Ceyhan DEMİR’e mikrofonu teslim ettiler.

İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Aday Adayı olan Sayın Ceyhan DEMİR sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

 “15 yıllık iktidarı korku bulutları sarmıştır ve ittifak planlarıda, erken seçim kararlarıda, yetmeyip baskın seçime çevirmeleride sonucu değiştirmeyecektir. Yargıtay’ın seçime girebilecekler listesine İYİ PARTİYİ eklemesine rağmen yüksek seçim kurulu örneğine bile rastlanmayacak bir tavır sergileyip oylama yoluna gitmiş ve kararınıda ilerleyen günlerde bildireceğini söylemiştir. Bu tip hukuksuzluklara ve adaletsizliklere 15 yıldır alıştırıldığımız için bizde önlemlerimizi almıştık. Yapılmak istenen demokrasi katliamına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU ve İYİ PARTİ Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER olağanüstü şekilde bir araya gelerek istişarelerde bulunmuşlar ve Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU’nun hamlesiyle Demokrasi Kahramanlığına dur demişlerdir. İYİ PARTİ Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’inde dediği gibi ‘Tarih bizleri yazmayabilir fakat göstermiş olduğu kahramanlıkla 15 vekilide yazacaktır.’ Baskın seçim kararından sonra Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in çağrısıyla Genel Merkeze toplantıya gittik ve bize sordu ‘Cumhurbaşkanı adaylığı için ne düşünüyorsunuz’ diye. Hep bir ağızdan ‘Biz size inandık. Aday benim dediniz destek verdik. Ama eğer ki ben yokum, başka aday var derseniz biz yokuz’ dedik. Sonrasında Sayın Meral AKŞENER Hanımefendi ‘Ben sizlere ve milletime söz verdim. Siz bana biz yokuz deseniz bile ben bu yoldan dönmem. Ben Sözümün arkasındayım ve hiçbir oyuna pabuç bırakmadan adayım ve 25 Haziranda Allahın izniyle Cumhurbaşkanlığını da İktidarıda alacağız’ dedi. Yapılacak olan seçimlerde sandıkları muhafaza ve müdafaa etmek çok önemlidir. Gereken özveri ve çabayı göstereceğinize inanıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacağımız pusulaların üzerine aday resimleri bulunuyor. Sandılar ki; bizi herkes tanıyor, resimli yapalım ki okuma yazma bilmeyen bile bizi gördüğü zaman mühürü basar. Ama biz bu oyunuda bozuyoruz. Sayın Meral AKŞENER tek bayan adaydır ve bu oyunlarıda bozulmuştur.

  Konuşmamı bitirirken, Cumhurbaşkanlığı oylaması için İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER’ e oy verdikten sonra eğer kalırsa, bende sizin Milletvekili adayınızım. Milletvekilliği için bir oyda bana vermenizi rica ediyorum”

  Aday adaylığını açıklayan Sayın Ceyhan DEMİR’in konuşmasından sonra söz alan İYİ PARTİ Gerze İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz YİĞİT;

 “Bu gece 3.sünü düzenliyoruz çay sohbetlerimizin fakat ben ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum. Sanırım ilk defa bir milletvekilimizin yanında bulunmamdan kaynaklanıyor. Ayrıca burada hergeçen hafta artış gösteren değişik yüzleri görmek beni çok mutlu ediyor. Fark ediyoruz ki halkımız artık korkmuyor, her geçen gün cesaretini uyandırıp bize katılıyor. Ülkemizin içine sokulduğu iç-dış zorlukların üzerine bir güneş gibi doğacağız. İstedikleri kadar oyun çevirmeye çalışsınlar bizim için değişen tek şey daha öncede söylediğimiz gibi “Türkiye Daha Erken İyi Olacak” diyerek İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Adayı Sayın Ceyhan DEMİR’e başarılar diledi.

Konuşma hakkı isteyen bir katılımcının “Ben AKP üyesi bir esnaftım ama artık canımıza tak etti. Dolar uçtu, Euro uçtu, ekonomi battı, bizi darboğaza soktular. Bunları daha fazla görmezden gelemedim ve bu ülkeye artık bir taze kan lazımdır buda Meral AKŞENER Hanımefendi neznindeki İYİ PARTİdir diyerek İYİ PARTİye kayıt yaptırdım” sözler, büyük alkış aldı.

Diğer katılımcı misafirlerin soru ve önerileriyle devam eden gece, 4. buluşmanın gündeminin belirlenmesinin ardından son buldu.


Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan güzeloğlu
Orhan güzeloğlu - 6 yıl Önce

Biz daha İYİSİNİ yapana kadar en İYİSİ bu. TÜRKİYE ERKEN İYİ OLACAK...

Muazzez kose
Muazzez kose - 6 yıl Önce

Teşekkürler. Gerze iyi gençlik .
Dahada iyi olacak.
Ne mutlu Türküm diyene.
Turkiyemize güneş doğacak.

burcu
burcu - 6 yıl Önce

İyilik çemberi gün geçtikçe daha da genişliyor , belli ki yarın iyi , gelecek iyi, Türkiye çok İYİ olacak !

Cengiz
Cengiz - 6 yıl Önce

Gerze iyi parti İYİ yolda insaalah gerze türkiye iyi olacak inşAllah

Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit - 6 yıl Önce

3-5 kişiler diye yazıldı çizildi... aldırmadık
faaliyetleri bile yok dediler... aldırmadık
arkamızdan yazdılar, çizdiler, konuştular, iş çevirdiler ama tutmadı...
buyrun gecemize bir bakın...
bu coşkuyu hissetmek ve yaşamak için her cumartesi sadece takip etmeyin, buyrun çayımızı için; anlatın hemşehrim dertleşelim...

Mehmet doruk
Mehmet doruk - 6 yıl Önce

yorum yapmak için akp aday adayının aynı mekana gelmesini bekledim ve tam tahmin ettiğim gibi oldu.
aday adaylığı hayırlı olsun. toplantının gündüz vakti olmasına rağmen cılız bir katılım olması ve katılımcıların uyuklar halleri dikkat çekmişken nasıl bakan gibi karşılanmış olabilir ki? birkaç akşam önce iyi partinin aynı mekandaki bu toplantısında sandalyelerde oturacak yer kalmamıştı. akşam 8'de başlayan toplantıya katılım öyle canlıydıki; saat 11i geçerken "artık evlere gidelim, sonra yine toplanırız" diyerek sonlandırıldı. tabi sadece 1 basın bunu yazdığı için bu ses getirmiyor. şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; akp nin bu gelen aday adayına bakan gibi karşılandı yazılabiliyorsa ceyhan bey direk başbakan gibi karşılandı falan yazılabilir. demem o ki; akp ziyaretinde görünen tablo, halk 15 yıllık iktidarın koltuktan inmesine karar vermiştir. eskiden bayram havasında geçen iktidar parti ziyaretleri şimdi mum ışığında yuvarlak masa sohbetine dönmüştür. i̇yi parti iktidarı almıştır

banner381
SIRADAKİ HABER