İttifak Değilmiyiz?

İYİ Parti Sinop il başkanı Yılmaz Şanlan ittifak olduğumuz belediye bize neden reklamlarımıza izin vermiyor diye seslendi.

İttifak Değilmiyiz?

Şanlan: Lüzum Üzerine;

Genel merkezimiz tarafından Sn. Genel Başkanımızın resimlerinin olduğu

"Devlete Adalet yakışır,

Devlete Ciddiyet yakışır,

Devlete Cesaret yakışır,

Devlete Merhamet yakışır,

Devlete Liyakat yakışır "

Başlıkları ile Türkiye genelinde yaptığı reklam çalışması ile ilgili ilimizde ve ilçelerimizde de reklam panoları, billboardlar özel firmalardan ve belediyelerden kiralanmış giydirme çalışmaları yapılmıştır.

Reklam panolarının belediyelere ait olduğu ve belediyelerin Ak Partili olduğu Boyabat ilçemizde, Gerze ilçemizde ve Durağan ilçemizde hoşgörü ile karşılanmış billboardlar ve reklam panoları bize tahsis edilmiştir.

Lakin; ittifak belediyemiz olan Ayancık ilçemizde, İYİ partililerin oyları ile seçilmiş olan ittifak belediye başkanı Hayrettin Kaya tarafından siyasi içerik taşıdığı gerekçesiyle reklam panolarının kiralanmasına müsaade edilmemiştir.

İlçe başkanımızın da defalarca konu hakkında bilgi almak için, belediye başkanını aramasına rağmen geri dönüş yapmaya dahi tenezzül etmemiştir. Sn. Genel Başkanlarımızın ülkenin kaderini değiştirmek için, birlik ve beraberlik içerisinde olağan üstü gayret sarf ettiği bu kritik süreçte, böyle üzücü bir durumla karşılaşmak teşkilatlarımızda şaşkınlığa neden olmuştur.

Sn. Başkan İttifak oyları ile seçildiğini unutmuş belli ki. Kendisini ittifak ruhuna uygun davranışlar sergilemeye davet ediyorum...

Yılmaz Şanlan

İYİ Parti İl Başkanı

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2023, 18:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER