İYİ Gençliği Çelebi Ağırladı

Gerze İYİ Parti Gençlik kollarının düzenlemiş olduğu “Cumartesi Çay Sohbetleri” ’nin 4.sü, Demokrat Parti Gerze İlçe Başkanı Ercan Çelebi’nin davetiyle Küpler Aile Çay Bahçesinde düzelendi.

İYİ Gençliği Çelebi Ağırladı

Gerze İYİ Gençlik Sekreteri Burcu Demirci’nin açılışını yaptığı gecede sonrasından söz alan Gerze İYİ Gençlik başkanı Özkan Saatçi geçmişten bu güne Türk siyasetinin ve siyasetçilerinin evrimiyle konuşmasına başladı. AKP iktidarından önceki yıllarda, mecliste olsun olmasın bütün parti liderlerinin açıkoturumlarda bir araya gelip halkın önünde saygı çerçevesinde tartışabildiğinin altını çizen Saatçi, AKP iktidarında bu gibi demokratik her türlü özgürlüğün önünün kesildiğini belirtti. Çoğu ulusal basın yayın organlarının iktidar iradesinde olduğundan ve algı operasyonlarıyla ülkenin korku bulutları eşliğinde yönetildiğinden bahsettikten sonra, “Cumhurbaşkanı adayları için toplanması gereken 100.000 imza uygulamasının ilk gününün 6. saatinde Sayın Meral Akşener’in bu sayıyı geçmesi göstermiştir ki artık Türk milleti korkmuyor! Sayın Bahçeli’nin haddini aşarak imza verenleri fişleyen açıklaması bile imza vermeye gidecek vatandaşları engelleyememiştir. Bu da bize Türkiye’nin İYİ olmaya başladığını göstermektedir” demesinin ardından sözü İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Cemal Yıldız’a devretti.

Söz alan İYİ Parti ilçe Başkanı Yıldız, “Bize takılmaya çalışılan her türlü kulpu ispatlarıyla çürütüyoruz. Bize terörist diyorlar ama elinde terörist bayrağı sallayanları millete vekil yapmak için aday gösteriyorlar. Kul hakkı en büyük günahtır ve affı yoktur ama ama kendi boy boy resimlerinin bile açıklamalarını yapmadan bizim hakkımızı yiyip fetöcü damgası vurmaya çalışıyorlar… Ama bizim bu tip iftiralardan korkumuz yoktur. 2 ay sonra iktidarıda, Cumhurbaşkanlığınıda aldığımızda Türkiye Cumhuriyetinde mağdur edilen ne kadar vatandaşımız varsa hepsinin hakkını geri alacağız. 16 yıllık iktidar sürelerinde kimler kimlerle yasadışı ne işler çevirdilerse hepsinin hesabını soracağız ”dedi.

Ardından Gerze İYİ Parti Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit mikrofonu alarak katılımcılara seslendi. “Daha düne kadar 3-5 kişi denilerek küçük görülmeye çalışılan bir gruptuk. Fakat her geçen hafta çığ gibi büyüyoruz. Daha da büyüyeceğiz. İmza etkinliğinde gördük ki daha ilk günden Gerze’mizde katılım oldukça yüksek ve Türkiye genelin dede 6 saat gibi kısa bir sürede gereken rakamı fazlasıyla aştık! İttifakları işe yaramadı, erken seçim geç olur dediler o da olmadı baskın seçim kararı aldılar! Bu sefer baktılar ki iyice pisliğe battılar Cumhurbaşkanlığı için kafalarından uydurma işler peydah ettiler. Ama biz bunların hepsine sadece güldük. Onlar ne icat edip karşımıza zorluk diye koyduysa biz elimizin tersiyle ittik ve bütün engelleri bugün imza etkinliğinde olduğu gibi aştık geçtik. Sosyal medya üzerinden bize attıkları iftiralar için yeni bir şey icat ettim ve adında AKSAVAR koydum. Mesela bize fetöcü diyorlar. Hemen oradaki fetöcü kelimesini alıp sonuna AKP koyuyorum. Çıkan resimler mükemmel. Kopyalayıp gönderiyorum daha da ses yok. Mesela bize terörist ile berabersiniz diyorlar hemen o kelimeyi alıp sonuna AKP yazıyorum aratıyorum muhteşem resimler ve haberler. Hemen onu da kopyalıyorum gönderiyorum yine ses yok. Yani demem o ki arkadaşlar hiçbiriyle polemiğe girmeyin. Bizim alnımız açık, sicilimiz temiz. Haklıyken kendimizi haksız duruma düşürecek polemikler için bizi daha da zorlayacaklar. Onları kendi kara geçmişlerini bize mal etmeye çalışmalarıyla vurun. Çünkü geride bıraktığımız 16 yıllık fiyasko dönemi gerçekten Türkiye Cumhuriyetine yakışmayacak tavır, davranış ve hareketlerle dolu. Bunun farkındalar ve bütün hepsinin hesabının sorulacağını bildikleri için korkuyorlar! Artık milletim uyandı, kanmıyor artık. Ve Allah’ın izniyle 2 ay sonra alacağımız iktidar ve Cumhurbaşkanlığından sonra artık Vatandaşım gülecek onlar korku bulutlarıyla yaşamaya alışacaklar!” diyerek sözlerini bitiren Gerze İYİ Parti Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit mikrofonu yine katılımcılara uzattı.

Geceye yeni yüzlerin ağırlıklı katılımı dikkat çekti. Sırasıyla kendilerini misafirlere tanıtan katılımcıların hepsinin “Artık yeter diyebilmek için İYİ Parti” sözleri dikkat çekti. Söz alan bir esnaf katılımcının “biz dükkanımızı açar açmaz vergi ve diğer maddi sorumluluklarla borçlandırılıyorken, Suriyeliler bedava dükkan işletiyor. Biz asgari ücreti 1603 lira alırken onlar 1900 lira alıyor. Birde üstüne şimdi bunlara vatandaşlık verilecekmiş. Baktılar ki ülkedeki oyları düştü ve yeniden seçilme şansları kalmadı bizim rızkımızı oy uğruna satışa çıkartıyorlar. Buna izin vermeyeceğiz.” Sözleri beğeni topladı.

Gece sonunda ev sahipliği yapan Gerze Demokrat parti ilçe başkanı Ercan Çelebi, İYİ Parti yönetimiyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Çelebi; “Sandığa el birliğiyle sahip çıkacağız ve bu sefer demokratik olmayan hiçbir yola başvuramayacaklar” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 12:14

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
özkan saatci
özkan saatci - 6 yıl Önce

ARTIK KORKU YOK
IYI PARTI VAR
sandıklara sahip çıkalım CUMHURBAŞKANI MERAL AKŞENER geliyor...

banner381
SIRADAKİ HABER