İYİ Parti 1. Sıra Adayı Şanlan

İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan 2. sırada ise Baki Taşkıran oldu.

İYİ Parti 1. Sıra Adayı Şanlan

Sinop’ta İYİ Partinin kurulduğu günden bu güne kadar her alanda hizmetkarlığını yaptığı Yılmaz Şanlan 1. Sıra Milletvekili Adayı olmasının ardından kendi sosyal paylaşım sitesinden açıklamada bulundu.

İYİ Parti Sinop 1. Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan; “Teşkilatlarımızın ve Sinop'lu hemşerilerimizin ortak arzusuna ses veren Genel Başkanım Sn. Meral Akşener'in takdir ve tensipleri ile İYİ PARTİ Sinop 1. Sıra Milletvekili Adaylığı tarafıma tevdi edildi. Sinop'umuza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek için, yıllardır ihmal edilen Sinop'umuza hak ettiği hizmetleri vermek için gecemizi gündüzümüze katıp, milletin sesi neredeyse biz orada olacağız. Sinop halkının iradesi neredeyse biz orada olacağız. Sinoplu’nun derdi neredeyse çözümlerimiz ile birlikte biz orada olacağız. Sinoplu hemşerilerimin açtığı yolun önünde hiçbir engel duramaz, bu yolu yürümeye hep birlikte devam edeceğiz. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı seçmeye ve İYİ Partiyi Sinop'ta 1. yapmaya biz hazırız. Haydi Sinop tarihi birlikte yazacağız.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 19:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
söz
söz - 13 ay Önce

sinop'umuza hayırlı olsun en iyi adayı akşener belirledi

Vatandas
Vatandas - 13 ay Önce

Gerzeye ve Sinopun diger ilcelerine 4 yilda 4 kere gelmemis adami aday yapmak nedir kardesim. Kendi il yonetimini darbe yaparak devirmeye calismak nedir kardesim. Hicbir ilce teskilatiyla il teskilatiyla arasi olmayan adami aday yapmak nedir kardesim. Ama biz biliyoruz neyin ne oldugunu. Hocayi ilk siradan yazacakken kimlerin araya girip sinopun 4 senesini daha yakmak istedigini cok iyi biliyoruz. Siz bizi ne sandiniz. Akp secmeniylemi karistirdinizm biz dogruyu particilikle degik dogruyla buluruz. O yuzden bikerekte bu haberin altina yazdim. Benim gibi dusunen yuzlerce Cumhuriyet Halk Partilinin oyu Yılmaz kardesimedir. Simdiden hayirli ugurlu olsun.

Yitük
Yitük - 13 ay Önce

bir chpli olarak beni oksuz birakmayip kendi calisan adayini cikarttigi icin tesekkur ediyorum. Calisana vermeyip akp secmeni gibimi olalim. İnsAllahinin izniyle vatandas bu demirbas gibi davrananlara dersini verecek. Simdiden hayirli olsun vekilligi

gerzeli
gerzeli - 13 ay Önce

benimgibilerin oyunu alacağı kesin. barış denen adam kaç yıldır gerzeyemi gelmiş. bir tane insanın derdinimi çözmüş. ili karıştırdı ilçeleri karıştırdı. kılışdaroğlu buraları bilmeden nediyede çıkarttı bikeredaha bunu. ben oyumu iyiparitye vereceğim. bu adamlar yıllardır çalışıyor. benim genelbaşkanıma ülşke kurtulsun diye oy veriyorlarda bende sinop kurtulsun diye iyi partiye oy verecem. hayırlı olsun insAllah

banner381
SIRADAKİ HABER