İYİ Parti İl Başkanlığı Görevi Aslan’a Verildi

İYİ Parti’de yeniden yapılandırma çalışmalarına hızlı başladı. İYİ parti Sinop İl Başkanlığı görevine mevcut Başkan Hasan Aslan yeniden atandı.

İYİ Parti İl Başkanlığı Görevi Aslan’a Verildi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, başlattıkları yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında 54 il başkanının atamasının yapıldığını açıkladı. Koray Aydın, 81 ilde istifa sürecinin tamamlandığını, atama sürecinin de tamamlanma aşamasına geldiğini ifade ederek, “eş zamanlı olarak yürütülen yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 54 il başkanımızın ataması Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiri ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır dedi. Bu kapsamda Sinop İl Başkanlığı görevine mevcut başkan Hasan Aslan’ın tekrar atandığı öğrenildi.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yaptığı yazılı açıklamada; atanan il başkanlarının aynı hızla yönetimlerini oluşturacaklarını, böylelikle yerel seçimler öncesinde yenilenmiş, zinde, istekli, arzulu, çalışkan, güçlü ve başarıya endeksli bir teşkilat yapısı inşa edileceğini kaydetti.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER