İyi Parti'nin Adayı Yıldız

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gerze Belediye Başkanlığı için, 27 Aralık 2018 Cuma günü Cemal Yıldız adaylığını açıkladı.

İyi Parti'nin Adayı Yıldız

Gazetemizi Ziyaret eden Gerze İyi Parti İlçe Başkanı İbrahim Arat Gerze Belediye Başkan adayını açıklamasının ardından Gerze İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Cemal Yıldız Belediye başkanı adaylığı için açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Gerze İlçe Başkanı İbrahim Arat konuşmasında; “Karanlığa aldanmayın yine doğacak yeni günler var, biz iyiler Belediyeyi yönetmeye talibiz. Memleket meselesi olduğunda bizler bırak elimizi taşın altına koymayı, gövdemizi bile taşın altına koyacak kadar cesuruz. Yıllardan beri kimse alternatifimiz yok diye diye aynı filmleri, aynı senaryoları izledik durduk. Ama bundan sonra yeni umutların, yeni kadroların oluşturduğu bir İYİ Parti var. Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde, Atatürk’ün izinde hep beraber inşallah memleketi yönetmeye talibiz. Bu Gerze’de de böyle olacak, Sinop’da da, Türkiye’de de İYİ olacak. Her şey Gerze için diyor İYİ Parti Gerze Belediye Başkanı Adayımız Cemal Yıldız.” dedi.

Ardından konuşma yapan Gerze Belediye Başkan Adayı Cemal Yıldız; “Allah nasip ederse 2019 31 Mart itibarı ile Gerze’de İYİ Partinin belediye başkanı olarak hep beraber burada büyük hizmetlere imza atacağız. Bizim yola çıkma gayemiz de bu.

Gerze, Gerze’nin sokaklarını arşınlayanların, Gerze’de yaşayanların ve kalbi Gerze için çarpanlarındır.

Oluşturacağım genç, dinamik, enerji dolu, kalbi Gerze için atan ve geçmişinde her anlamda defosu olmayan pırlanta gibi genç meclis üyelerimle birlikte yeni hedeflere koşmaya hazırız.

Vizyon anlamında ‘ben yaptım oldu’ mantığıyla değil, birlikte yapabilen, her konuyu fikri anlamda farklı noktalardan, meslek örgütlerinden, odalardan, sivil toplum kuruluşlarından, özellikle üniversitelerle işbirliği yaparak hareket edecek ve milletimizin tek kör kuruşunu dahi israf etmeden elde edeceğimiz tüm maddi değerleri İlçemizin geleceği için kullanacağız.

Hazırlayacağımız sosyal projelerle İlçemizi aslında çoktan hak ettiği marka İlçe haline getirmek için gayret göstereceğiz.

Gurbette olup ta yönetim kademesinde görevli tüm söz sahibi hemşerilerimizi tespit ederek onlardan İlçemiz için ellerinden gelen azami fayda sağlamaya çalışacağız.

Halkımızı; zengin, fakir yada şu siyasi görüşe sahip diye ayrıştırmadan, Dinimizin emrettiği gibi ve Hz Mevlana anlayışıyla kucaklayacağız.

Bizler bu anlayış ve inançla Gerze için bir sefere çıktık. Kendimize güveniyoruz. Sadece beklediğimiz yetkidir.

31. Martta yapılacak seçimlerin İlçemiz için hayırlara vesile olması dilek ve temennisi ile seçime katılacak tüm adaylara başarılar dilerim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat APAK.  emekli
murat APAK. emekli - 5 yıl Önce

başarılar diliyorum.

havanur
havanur - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun.

Muazzez
Muazzez - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun başarılar dilerim
Gerzemizde güneş doğacak

Sancaktarr
Sancaktarr - 5 yıl Önce

syn admin neden yazilan yorumlari yayinlamiyorsunuz..bizler sizi tarafsiz olarak bilirdik.sizdemi taraf oldunuz..emperyalist duzen sizi demi elinin altina aldi.sizdemi davanizimsattiniz..
Editör Notu: Rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerdeki yorumlar yayınlanmaz.

tarafsız
tarafsız - 5 yıl Önce

hayırlı olsun demıyorum.çunkı bunlarda hayır olmaz.cemal yıldız yanlış yoldasın

OĞUZHAN
OĞUZHAN - 5 yıl Önce

hayirli olsun,

banner381
SIRADAKİ HABER