İyi Parti Teşkilatı Ankara’da

Sinop Merkez ve İlçelerindeki İyi Parti Teşkilatları Ankara’da

Sinop Merkez ve İlçelerindeki İyi Parti Teşkilatları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen gurup toplantısına katıldı. Grup toplantısında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ana gündem konusu sınır ötesinde gerçekleşen Barış Pınarı Harekatı, harekat sonrasında yapılan anlaşma ve iktidarın izlediği yol haritası olduğu belirtildi. Ayrıca genel merkez tarafından Türkiye genelindeki başlatılan üye sayısını arttırmaya yönelik düzenlenen bu organizasyonun ardından Gerze teşkilatından Gerze İlçe Başkanı İbrahim Arat, Parti Sözcüsü, Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit, İyi Parti Gerze İlçe Teşkilatı ve parti üyeleri toplantı sonrası Akşener’le bir süre görüşme gerçekleştirdiler. Daha sonra genel merkeze giderek, parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Ümit Dikbayır ve teşkilatlardan sorumlu Koray Aydın’la birlikte ayrı bir toplantı düzenlendi. Parti içinde ve dışında üye sayısını arttırmak, atılacak adımlar ve bundan sonraki süreçte neler yapılması gerektiği üzerine istişarelerde bulundular.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, 12:46

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sancaktar
Sancaktar - 4 yıl Önce

Cok onemli birsey yapmislar.bravoo.bunlar dava haini.1 koltuğa başbuğun emanetini terk eden maneviyat duskunu ihaleci zavallilar.

Yavuz YİĞİT
Yavuz YİĞİT @Sancaktar - 4 yıl Önce

dava hainliği ile suçlayabilmek için ilk önce davayı bilmek gerekir. cahillikte sınır tanımayanlarla yürütülen şey dava değil şakşakçılıktır! haliçte omolarla tursillerle mi yıkadınızda gittiniz düne kadar küfür ettiğiniz adamın karikatürlerine konu olacak şekilde elele oldunuz! 29 ekimde teröristleri askerimi esas duruşa dikerek geçirenlerle, megri megri hikayeleri eşliğinde kürdistan lakırdıtıları yapanlarla aynı yollarda yürümek mi davacılık. konumum ve karakterim daha ince konuşmama izin vermiyor. şimdilik bu kadarı ile yetinirseniz sevinirim. saygılar...

banner381
SIRADAKİ HABER