Kahvaltıda Buluştular

AK Parti Gençlik Kolları AK gençliği kahvaltıda buluşturdu.

Kahvaltıda Buluştular

AK Parti Gerze Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Altunel teşkilata kahvaltı verdi.

Kahvaltıda konuşma yapan AK Parti Gerze Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Altunel, “Sözlerime başlamadan önce Tunceli de donarak şehit olan iki askerimize Allahtan Rahmet ailelerine sabırlar diliyor hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Türk genci tarihin her döneminde zorlukların üstesinden gelmeyi başarmıştır. 1071 de Alparslan’la 1453 de Fatih Sultan Mehmet’le 1915 de Çanakkale’de Kurtuluş savaşında Gazi Mustafa Kemal ile 15 Temmuz’da Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan ve tarihte yaşanan nice olaylar ile başarısını kanıtlamış bir gençliktir.

Bizde göreve geldiğimiz gün itibarıyla ilçemizin Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkarak Gerze’de alışılmışın dışında bir teşkilat olduğumuzu göreve geldiğimiz kısa bir süre içerisinde yaptığımız etkinliklerle kanıtladık. Teşkilatıma güveniyor ve Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Gerze’de siyasi tarihi yeniden yazacağımıza inanıyorum. Ayrıca 24 Haziran seçimlerinde göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum.

Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan İlçe Başkanımız Vahdettin Özdemir’e Altunel İnşaatın sahibi Cemal Altunel’e İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’ya Belediye Meclis Üyelerimize ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
oya
oya - 5 yıl Önce

genç yok ki :)

Hasan
Hasan - 5 yıl Önce

ne istediler de verme di ki?

banner381
SIRADAKİ HABER