Kılıçdaroğlu'ndan mektup geldi.

Kılıçdaroğlu’nun tüm teşkilatlarına 31 Aralık günü saat 16.00’da okunmak üzere gönderdiği mektup ellerine ulaşan Gerze teşkilatı da, soluğu Aydın Topal’ın evinde aldı.

Kılıçdaroğlu'ndan mektup geldi.

Gerze Halkı tarafından çok sevilen Aydın Topal’ı ve ailesini ziyaret eden İlçe yönetiminden Arif Gürses mektubu okuduktan sonra Aydın’ın annesine tesim etti. Duygulu anların yaşandığı ziyaretin sonunda kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı İlknur Kara; umutla girdikleri yeni yılda kurulacak CHP iktidarıyla sadece Aydın’ın değil, tüm halkımızın sıkıntılarını bitireceklerini, hiç kimsenin yatağına aç yatmayacağını söyledi. Herkesin kardeşçe yaşadığı Atatürk Cumhuriyeti’ni yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğinin üzerine vurgu yaptıktan sonra mutlu bir şekilde ayrıldılar.

 İşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubu:

 Değerli kardeşim,

 Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011’in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin.

 Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.

 Değerli Kardeşim,

 2011 tüm isteklerinin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 genel seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir.

 İktidara geldiğimizde başlatacağımız “aile sigortası” kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum.

2011’ de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen. lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi’ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana…

Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim.

 

Kardeşçe sevgi ve saygılar…

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER