Köylüyle Kucaklaşıyorlar

MHP gönüllüleri Gerzeyi köy köy, kapı kapı dolaşarak parti programlarını anlatıyorlar.

Köylüyle Kucaklaşıyorlar

  7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçim çalışmalarında, Genel Merkezde olduğu gibi Gerze’ de de MHP’li gönüllüler deyim yerinde ise Gerze köylerini hiç bir kapıyı atlamadan, tek tek dolaşıyor, köylü vatandaşın dertlerini ve şikayetlerini dinliyor ve partilerinin seçim vaatlerini köylüye bire bir anlatıyorlar.

  Gerze MHP gönüllüleri son olarak Gerze’nin Beören köyünden başlayan seçim çalışmalarını, Türkmenlioğlu, Mahmuttırı, Karlı, Yuvalı ve Kabanlar köylerinde köylü vatandaşlarla kucaklaşarak sürdürmeye devam ettiler.

  7 Haziran’da Sinop ilinde ezberleri bozmaya kararlı görünen Gerzeli MHP gönülleri, köylünün devletten beklentilerini, içinde bulundukları sıkıntıları dinliyor, iktidar olduklarında bu sorunlara getirecekleri çözümleri genç yaşlı demeden her kapıyı çalarak bir bir anlatıyor ve partileri için destek istiyorlar.























































































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 13:04

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ülke çok güzel
ülke çok güzel - 9 yıl Önce

bu ortamı bozmaya çalışmayın milletin aklını karıştırmayın hdp ye oy yok siz koalisyondan medet umun rüyanızda görürsün

murat -
murat - - 9 yıl Önce

çok değerli kardeşim mustafa yogurtcu en başta senin bu davada emeğini kimse inkar edemez . senin ve mhp li gönüllülerinin davamıza nasıl sahip çıktığınız ortada . Allah sizden razı olsun diyor . başarılar diliyorum . hatay dan selamlar ...

serkan erol
serkan erol - 9 yıl Önce

Sen ne demek istiyosun

Alperen
Alperen - 9 yıl Önce

bu sevdaya gönül veren alperenlersiniz. Allah sizlerden razı davanız mübarek emeğiniz gerçek olsun inşAllah.

GERZELİ
GERZELİ - 9 yıl Önce

davası uğrunda mücadele edenleri saygı ile selamlıyorum.... biz iktidarız deyip de güreşlere şova gidip hani benim sandalyem diyenlerin ve yanında kilosu 60 tl lik kebap yiyenlere de halk en büyük cevabı vermesi dileği ile

banner381
SIRADAKİ HABER