Maviş 2 Komisyona Seçildi

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, TBMM İhtisas Komisyonlarından iki komisyona üye olarak seçildi.

Maviş 2 Komisyona Seçildi

Nazım Maviş’in üye olarak seçildiği komisyonlardan biri Milli Savunma Komisyonu, diğeri ise Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu.

Milli Savunma Komisyonu başkanlığını AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu başkanlığını ise Van Milletvekili Beşir Atalay yürütecek.

 

KOMİSYONLARIN GÖREVLERİ

Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu; TBMM Başkanlığınca kendisine havale edilen eğitim, tarih, kültür, sanat, gençlik ve spor, üniversite kurulması, diyanet işleri ve benzeri konulardaki kanun tasarı ve tekliflerini görüşmektedir.

Milli Savunma Komisyonu ise milli güvenlik, savunma, Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevli veya emekli personeline ilişkin bu personelin beslenmesi, eğitimi, özlük hakları, harcırah düzenlemeleri ile mesleğe alınma, çıkarılma veya meslekte yükselmeleri ve benzeri konulardaki kanun tasarı ve tekliflerini görüşmektedir. 

 

MAVİŞ: İKİ KOMİSYONUN DA AKTİF ÜYESİ OLACAĞIM

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, iki ihtisas komisyonuna seçilmesi sebebiyle yaptığı açıklamada “Her iki komisyonunda inşallah aktif üyesi olarak çalışacağım, üzerime düşeni yapacağım” dedi.

Yıllarca eğitim sektöründe yöneticilik yaptığını ve eğitim politikalarıyla yakından ilgilendiğini hatırlatan Nazım Maviş açıklamasını şöyle tamamladı: “Milli Eğitim Komisyonunda inşallah başarılı hizmetler vereceğiz. Eğitim sorunlarını azaltmak ve eğitimde çağ atlamak temel hedefimiz olacak. Bölgemizin içinde bulunduğu şartlar dolayısıyla da Milli Savunma Komisyonuna bu dönem fazlasıyla görev düşüyor. İnşallah bu konuda da komisyon başkanımız ve üyelerimizle birlikte ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yasama faaliyetlerine katkı sağlayacağız.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 09:45

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

bi̇zi̇m öz evlatlarimiz nerede ve hangi̇ konumda göçrev yaparsa yapsinlar onlar bi̇zi̇m ;;onurumuzdurrrr,,gururumuzdurrrrrr...Allah yar ve yardimcilari olsun di̇yorum...onlarin başarilari;;;si̇nop ve si̇noplular olarak hepi̇mi̇zi̇n başarisi olacaktir... bu gün buralari ama yarin dahada başka etki̇n ve dahada güzel görevlere gelmeleri̇ni̇ yüce mevlamdan di̇li̇yorum...bunlar bi̇zi̇m öz evlatlarimizdir..hi̇ç bi̇ri̇si̇nden hi̇ç bi̇ri̇mi̇ze asla zarar gelmez aksi̇ne çokk faydalarini göreri̇z i̇nşAllah..saygilarimla..!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER