MHP İlçe Başkanlığına Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Gerze İlçe Başkanlığına Mustafa Yoğurtçu atandı

MHP İlçe Başkanlığına Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi 25 Eylül 2016 Pazar saat 18.00’de Uğur Mumcu Meydanındaki yeni Gerze İlçe Başkanlığı binasında Mazbata törenini gerçekleştirdi. Törene MHP İl Başkanı Ali Çakır, MHP Basın ve Yayın sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Emre Yıldız, MHP 2. İl Başkan Yardımcısı Fahri Ulusoy, Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Mazbata töreninde konuşma yapan İl Başkanı Ali Çakır, “Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zor zamanlarda, ülkesine ihanet etmeyen, memleket meselelerinde sağduyuyu elden bırakmayan, işkence görüp yılmayan, ceza evlerine atılıp korkmayan, darağaçlarına çıkarılıp davasından vazgeçmeyen, gambazcılık yapmayan, dostlarını yarı yolda bırakmayan, vatana asla ve asla ihanet etmeyen, Vatan ve Millet söz konusu olduğunda gerisi teferruat diyen, başta liderimiz ve diğer ülkücü ağabeyilerimizin izinden giderek, bu kutlu davayı ileri götürmenin çabasında olacağımın bilinmesini isterim. Bu vesileyle Gerze İlçe Başkanlığına atanan sevilen sayılan, ilçede birlik ve bütünlüğü sağlayacak partimizi şaha kaldıracak Mustafa Yoğurtçu’ya görevinde başarılar dilerim,” dedi. 

Görevine yeni başlayan Gerze İlçe Başkanı Mustafa Yoğurtçu, “Son olaylarda daha iyi gördük ki, ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatmaya çalışan bedbahtlar gurubu, ülkemizde kaos ortamı yaratmak için ellerindeki tüm imkanları kullanmaktan, hatta ve hatta sivil halkımıza ateş etmekten çekinmeyerek, düşmanların bile yapamadığını yaparak, Meclisimizi bombalamayı göze aldılar. Ülkemizin bu hallere düşmemesi için bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olarak ülkemizi hak ettiği noktaya getirmek için el birliğiyle gece gündüz demeden çalışmamız gerekir.. Üstlenmiş olduğum bu kutlu görevin memleketimize, davamıza, teşkilat mensuplarımıza ve de şahsıma hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. 

 MHP Gerze İlçe Yönetim Kurulu

1.      Mustafa Yoğurtçu

2.      Abdullah Güneş

3.      Turgut Baş

4.      Hüseyin Yiğit

5.      Rüstem Doruk

6.      Rıfat Eren

7.      Mustafa Türk

8.      Şahin Horoz

9.      Seçkin Ergin

10.  Mehmet Çelik

11.  Sedat Mızrak

12.  Lütfi Çakır

13.  Hüseyin Çavdar

 




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 11:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
necmettin Çakır
necmettin Çakır - 7 yıl Önce

tebrikler. hayırlı olsun.

Sadettin Kutlu
Sadettin Kutlu - 7 yıl Önce

hayırlı olsun başarılar dilerim

ismail ersoy
ismail ersoy - 7 yıl Önce

hayırlı olsun,kutlar başarılar dilerim

Mustafa Nuri Karasoy
Mustafa Nuri Karasoy - 7 yıl Önce

mustafa bey çok sevindim ülkemizin en köklü siyasi partisinde böyle bir göreve seçilmenden dolayı.seni tanıdığım kadarı ile bu kutsal görüsün hakkını tam anlamı ile verebileceğine inanıyorum.
ülkümüz vatan millet büyük ve güçlü türkiye ,birlik bereberlik içerisinde türk ve islam sentezinden kopmadan ben türküm vede türk sevdalısım diyen herkezi bir babanın yavrusunu kucakladığı gibi bu ülküye karşı akrep ve çiyanlık etmeye kalkanlara ise demir pençeli bir arslan gibi daima karşı durmak olsun.
Allah bu kutlu yolda muzaffer eylesin,bu iş siyasetin ötesinde sende bunu çok iyi biliyorsundur.
yıllardır yurt dışındayım türk ve türkiye sevdalılarının Allah göstermesin türkiye nin başına kötü birşey gelse gitcek yerimiz olmadığını ğayet açık ve net gördüm.
Allah kolay lık versin,yolun açık olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER