MHP Sinop'ta Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir; "Sinop halkı Cumhuriyetimizin temelini teşkil eden Anayasanın bu dört maddesine bağlılıktan vazgeçmeyecek ve 1 Kasımda tercihini bu çerçevede kullanacaktır" dedi.

MHP Sinop'ta Adaylarını Tanıttı

1 Kasım Erken Genel Seçimleri öncesi Sinop'ta ilk aday tanıtım toplantısı MHP tarafından gerçekleştirildi. İl Başkanlığı binasında milletvekili adayları Adem Çilek ile Leyla Bilgili ile teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Ceyhan Demir, Sinop'ta iddialı olduklarını yineledi. 

En zorlu sınavları hep omuz omuza atlattık

Konuşmasına "Tarih, insanların olduğu gibi milletlerinde zor zamanlarına şahit olmuştur. Toplumun her ferdini imtihandan geçiren bu zamanlarda, yürekler buruk, dualar yanıktır" diyerek başlayan Ceyhan Demir, "Aziz milletimizde büyük badirelerden geçmiş, zaferlerin yanı sıra ihanetler görmüş, ağır bedeller ödemiştir. Çanakkale’nin, Sakarya’nın, Dumlupınar’ın kan ve barut kokan hatırası hala hafızalardadır. Cenabı hak cennet vatanımızı muhafaza eylemiştir. Varlığını onun uğruna feda eden ecdadımıza zaferler lütfetmiştir. Bu büyük millet, en zorlu sınavları omuz omuza atlatmıştır. Bizler birbirimize verdiğimiz değerle; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla meşakkatli dönemlerin üstesinden geldik. İmkânlarımız sınırlıydı; fakat vicdanı paslanmış insafı çürümüş, insanlığını unutmuş, ihanete saplanmış güçler karşısında bizi dimdik ayakta tutan millet aşkımız, bayrak aşkımız, vatan aşkımız olmuştur" ifadelerini kullandı. 

Sinop'a güveniyoruz!

Genelde Türk Milleti, yerelde de Sinop halkı Cumhuriyetimizin temelini teşkil eden Anayasanın bu dört maddesine bağlılıktan vazgeçmeyecek ve 1 Kasımda tercihini bu çerçevede kullanacaktır. Biz inanıyoruz ki; 1 Kasımda Türk Milliyetçilerinin partisi MHP tek başına iktidar olacak, Kısa sürede terör örgütlerinin kökünü kazıyarak ülkenin her bölgesinde can ve mal güvenliği ile huzur ortamını tesis edecektir. Parlamenter sistemi, demokrasiyi, bireysel hak özgürlüklerin teminatı olan yargı bağımsızlığını ve hukukun üstünlüğünü sağlayacaktır. Hırsızlık, yolsuzluk ve rüşveti ortadan kaldırıncaya kadar mücadele edilecek, geçmişte bu batağa saplananlar mutlaka yargı önünde hesap vereceklerdir. Halkımız, kamu çalışanları ve medya zulüm ve baskıdan kurtarılacak özgürlüklerinin önü açılacaktır.

Yoksullukla mücadele edilecek, tüketici toplumdan üretici topluma geçmek için sanayi desteklenecek ve istihdam garantili yatırımların önü açılacaktır.

Kısaca MHP iktidarında 3 Y olarak tanımlanan Yoksullukla, Yasaklarla ve Yolsuzlukla mücadele en kararlı bir şekilde sürdürülecektir"

 

Demir'in konuşması ardından milletvekili adayları Adem Çilek ile Leyla Bilgili kendilerini tanıttı. 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 09:58

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER