MHP’nin Yeni “YILDIZ” ı

MHP Gerze İlçe Başkanlığı görevine Cemal Yıldız getirildi.

MHP’nin Yeni “YILDIZ” ı

Gerze MHP İlçe Başkanı Mustafa Çelebi’nin sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasının ardından, Gerze MHP İlçe yönetimi kurulu kararı ile ilçe başkanlığı görevine Cemal Yıldız getirildi.

İlçemizde müteahhitlikle ve Gerze’nin birkaç köyünde kurduğu meyve bahçelerinde meyve üreticiliği ile uğraşan yeni başkan Cemal Yıldız göreve getirilmesi ile ilgili olarak Gazeteniz Gerze Gündem’e yaptığı açıklamada; “ partimin bana gösterdiği bu teveccüh için öncelikle Gerze MHP Teşkilatı ve MHP’ye gönül veren tüm partililerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ülke olarak içinden geçmekte olduğumuz bu süreçte ne denli büyük bir sorumluluk yüklendiğimin farkındayım. Bu görevi de partime ve Gerze’ye yakışacak en verimli bir şekilde yürüteceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Amacım, ülke genelindeki başarı grafiğini aldığı oy oranı ile de sürekli yükselen partim MHP’nin, aynı başarıyı Gerze boyutunda da yakalayarak, tüm partililerimle birlikte MHP’ni hak ettiği en üst noktaya taşımak olacaktır.” dedi. Son günlerde yeniden gündeme gelen terör olaylarındaki artış hakkında da görüşlerini ifade eden Gerze MHP’nin çiçeği burnunda başkanı Cemal Yıldız; “ belki klasik olacak ama, bu kez gerçekten birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Bu kez durum gerçekten son derece ciddi, ülkemiz ciddi bir bölünme tehlikesi ile karşı karşıya. Türk Milliyetçileri bundan önce olduğu gibi, bu olaylarında üstesinden gelerek ülkelerine sahip çıktıklarını göstereceklerdir. Parti programımız ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yolda en ufak bir sapma göstermeden yürümeye devam edeceğiz. Genel Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız” dedi.

MHP Gerze İlçe Başkanı Cemal Yıldız’a görevinde başarılar dilerken, Gerze siyasal yaşamı için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 14:50

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet bozkurt
ahmet bozkurt - 9 yıl Önce

yapmayın Allah aşkına ya zaten bu vatandaş el altından partiyi yönetmiyormuydu!

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 9 yıl Önce

allh utandirmasin,hayirlara vesi̇le eylesi̇n di̇yorum..selam,saygi,sevgi̇ ve muhabbetleri̇mi̇ gönderi̇yorum...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER