Milyon İmza İle Aday Yapacağız

İYİ Parti Sinop il teşkilatı “100 bin imza ile değil milyon imza ile aday yapacağız” dedi.

Milyon İmza İle Aday Yapacağız

İYİ Parti Sinop il teşkilatı, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Genel Başkan Meral Akşener için çalışmalara başladı.

Partililer 4 Mayıs 2018 Cuma günü bugün sabah saatlerinden itibaren imza vermek için seçim kurulu önünde sıraya girdi.

Sabah saatlerinde Sinop Adliye binası içerisinde bulunan Seçim Kurulu önüne gelen İYİ Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Ceyhan Demir, İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan ve çok sayıda partili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Adayı olması için imza verdiler.

İYİ Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Ceyhan Demir, yaptığı açıklamada; ‘Hepimiz 24 Haziran’da oy kullanacağız. 24 Haziranda oy kullanırken her birimiz kendimize bir soru soracağız. Bundan sonra ülkemizi tek akıl mı yönetsin, yoksa ortak akıl mı yönetsin. Bu soruyu kendimize sorup iç sesimiz vicdanımız ne diyorsa ona göre oy kullanacağız.

Torba yasalarla, tek kişilik kararnamelerle akşam söylenip sabah yapılan uygulamalarla, başbakanın, bakanların, bürokratların haberi olmadan alınan kararlarla yönetilen tek akıl ülkesinde geldiğimiz durum bugünkü durumdur dedi.

Bilindiği gibi İYİ Parti mecliste gurubunu kurdu. İmza kampanyasına gerek kalmadan, gurup kararıyla da cumhurbaşkanı adayı gösterilebilirdi diyen Ceyhan Demiri ancak sayın genel başkanımız Meral Akşener, milletin karşısına çıktığında kürsülerden ben 100 bin imza toplayarak aday olacağım dedi bu sözünü tutmak için 100 imza kampanyasını başlattı. Bu aslında Meral Akşener’in ülke yönetiminde ne kadar kararlı olacağını, millete verdiği sözleri hangi ölçüde tutacağının da bir göstergesidir dedi.

Milyon İmza ile Aday Yapacağız

Meral Akşner’i 100 bin imza ile değil milyon imza ile aday yapacaklarını ifade eden Ceyhan Demir, vatandaşlarımız 9 Mayıs 2018 saat akşam 20:00’a kadar, hatta hafta sonu da seçim kuruluna giderek imzasını verebilir, açıklamasında bulundu.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER