Neden İYİ Parti?

İYİ Parti Gerze İl Genel Meclis Üyesi adayı Zeki Akgün neden İYİ Parti’den aday olduğu yazdı.

Neden İYİ Parti?

Akgün;

4 Ocak 2019 tarihinde 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Yönetimler seçiminde İYİ Parti’nin Gerze ilçesi İl Genel Meclisi Üyeliğine aday olduğumun haberinin yayınlanmasından sonra bazı yorumcular üyesi bulunmakla iftihar ettiğim adı İYİ kendi İYİ partimle ilgili zerre kadar gerçekle ilgisi bulunmayan tamamen mesnetsiz akıl ve izandan yoksun, çamur at iz kalsın safsatasıyla haksız ve hadsiz ithamlarda bulunulmuştur.

İYİ Partinin bir neferi ve adayı olarak saygıdeğer Gerzeli hemşehrilerime ve Necip Türk Millet’inin asil evlatlarına aracılığınızla seslenmek istiyorum;

Her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz kutsal vatan toprakları üzerinde yaşayan herkes, vatandaşlık şuuru ve coşkusuyla vatanımı canım olan aziz bilmeli “Vatan Sevgisi İmandandır” düsturu gereği onu karşılıksız sevmelidir.

Yüce Rabbimizin her türlü yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle bezediği Cennet misali ülkemizi daha müreffef bir ülke haline nasıl getirebiliriz sorusuna cevaplar aramalı, taşın altına elimizi her bir bireyimiz severek atmalıdır.

İkinci Dünya savaşından parçalanarak çıkan Almanya’nın bugün geldiği nokta ortada. Benim ülkemden binlerce işçi çağırarak kalkınmasına katkı sağlamış, taşıma suyla  değirmen çevirmiştir. Benim ülkemde sular boşa akmış Konya ilimiz büyüklüğündeki Hollanda tarım ürünleri ihracatında Dünya ikincisi olmuş, benim canım yurdumda  ineğim kuru samana, yiğidim kuru soğana muhtaç olmuş.

Üretmek için tarlasında alın teri döken çiftçime mazot altı liradan, yan gelip yatında sefa süren armatöre mazot iki liradan verilir olmuş. Dar gelirli vatandaşım gelirinden alınan vergilerle yoksulluğa itilmiş, büyük patronların milyonluk vergi borçları bir kalemde silinmiş.

Ve daha neler olmuş, olmuş ama maalesef yanlış olmuş .Yanlışlar içinde doğru aramak beyhudedir. Zaman kaybıdır. Yanlış işlerle doğru hedeflere ulaşılamaz. Gün yanlışlarla  oyalanıp, yanlışlar üzerinden siyaset yaparak prim elde etme  günü hiç değildir.

Bu vatan Büyük Atatürk’ün dediği gibi “Evlatlarımız için cennet yapılmaya layıktır.” Yapılacak çok işimiz vardır. O işi yapacak kadroda İYİ Parti’dedir. Zeki Akgün bu sebeple İYİ Parti’nin adayı olmuştur.

Görevde suiistimalin vatana ihanet olduğu idrakiyle 32 yıl ilk günkü gibi heyecan ve azimle vatan evlatlarının Türk Milet’inin milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesi için canla başla çalışmış fedakar bir Türk Öğretmenidir. Hiç kimse oturduğu yerden klavye başında veya telefon tuşlarına dokunarak Zeki Akgün’ün vatan ve millet sevgisini test etmeye kalkışmasın. Zira O’nda vatan ve millet aşkı gönlüne sığmamış ,şirin ilçesi Gerze ve köylerine hizmetkar olabilmek için aday olmuştur.

Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunun derin idraki içinde kimsesize kimse, çaresize çare, dertliye derman olabilmek için çıktığım bu yolda şahsıma ve partime yönelik her türlü haksız ithamları ve yakıştırmaları peşinen ret ediğimi, bu süreç içinde .dövene elsiz, sövene dilsiz olacağımı; Gönüller kırmak için değil gönüller kazanmak için yola çıktığımı beyan ederek,;

Aynı yarışın diğer partilerden olan adaylarında içtenlik ve samimiyet dolu başarı dileklerimi iletiyor Sözü Derviş Yunus’a bırakıyorum.

Gelin tanış olalım

İşi kolay kılalım

Sevelim sevilelim

Dünya kimseye kalmaz.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
RAMAZAN TAŞ
RAMAZAN TAŞ - 5 yıl Önce

hayırlı olsun. Allah mahçup etmesın.

Gerzeli
Gerzeli - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun.

Ozan
Ozan - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun.

Sadettin KUTLU
Sadettin KUTLU - 5 yıl Önce

muterem kardeşim başarılar diliyorum. Allah yardımcın olsun.

YAKADİBİ Lİ
YAKADİBİ Lİ - 5 yıl Önce

hayirli olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER