Onların 147 günü kaldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Engin Altay, Sinop gezisi kapsamında Gerze’yi ziyaret etti.

Onların 147 günü kaldı.

İl Başkanı Mustafa Acun ve Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara’nın refakat ettiği Engin Altay, Dikmen’i ziyaret ettikten sonra Gerze’ye geldi. Partililerin ve kalabalık bir topluluğun karşıladığı heyet ilk olarak parti binasına geçtiler.

Engin Altay, burada yaptığı konuşmada; “İyi yerlere gelmiş siyasetçilerin ne hayrını gördük diyebilirsiniz. Ama ben onlardan değilim. Şimdiye kadar bana gelen her Sinoplu’nun işini yapmaya çalıştım. Bu sürede 3 belediye kazandık. Bunlardan biri de Gerze oldu. Hepsi çok iyi çalışmalar yürütüyorlar. Bu performansla 5 yıl sonraki sağlık durumlarını düşünmek bile istemiyorum.” dedi.

Altay, “Herkes benim Ankara’dan yada İstanbuldan aday olacağımı konuşuyormuş. Ben Sinop adayı olduğumu resmi ve özel ortamlarda ilan ettim. Ben, sadece iyi günlerde değil, Sinop’un kötü günlerinde de yanındayım.” diyerek adaylık konusuna da açıklık getirdi.

Referandum sürecinde yapılan yanlışları halka tam olarak anlatamadıklarını ve yaratılan korku imparatorluğunun baskısıyla da istenilen sonucu alamadıklarını söyleyen Sinop Milletvekili, “Şimdi de içkiyi yasaklıyorlar. Tamam içkinin yanlış tüketilmesine biz de karşıyız. Ama içkinin kötülüklerini, zorla yada baskıyla değil, diyalogla gençlere anlatmalıyız.” dedi.

Konuşmasının devamında; “Geçtiğimiz yıl, hükümeti bizzat kendi kurumlarının verdiği rakamlarla yoksul sayısı 980 bin arttı. İktidar, vatandaşlarımızı hem yoksullaştırıyor, hem de bunun kader olduğunu onlara benimseterek, yaptığı yardımlarla yine onları kandırıyor. Biz bu ülkeye aile sigortasını getireceğiz. Yaklaşık 2.5 milyonluk aile, hiç kimseye el açmadan gidip maaşını alacak. Mutlu aileler, mutlu Türkiye’yi getirecek.” Sözleriyle kalabalığa seslenen Engin Altay, bu sefer partililere dönerek; “İktidarın 147 günü kaldı. Bu süre içinde çok çalışacağız. Her oya gideceğiz ve onlara partimizin politikalarını anlatacağız. İnanıyorumki seçime 20 gün kala sizlerle zafer şovumuzu yapacağız.” Sözleriyle seçim startını verdi.

Daha sonra hep birlikte belediyeye geçen heyeti, Başkan Vekili Nihat Erdal ve Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın karşıladı. Pınar Bakır’ın elinden çiçek buketini alan Engin Altay, çalışanlarla tek tek tokalaştıktan ve makam odasında bir süre sohbet ettikten sonra İlçemizden ayrıldı.










































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gören göz; duyan kulak
gören göz; duyan kulak - 13 yıl Önce

resimlerden gördügüm kadarı ile eski dyp liler chp de :))) dogru yolu bulmuslar:)) hahahaaaaaa basta da chp ilce baskani olmak üzeree devşirme partisi olmuş önümüzde ki belediye secimlerinde nerde olcaksiniz????

nezih
nezih - 13 yıl Önce

boşuna ümitlenmeyin .ilçe teşkilatınızın gerçek yüzünü geçen hafta gördük.siz bu kişilerlemi seçim kazanacaksınız.hangi yüzle oy isteyeceksiniz merak ediyorum.

faruk şahin
faruk şahin - 13 yıl Önce

sayın vekilim öncelikle C.H.P deki yeni görevinizden dolayı tebrik ederim.refarandumu iyi anlatamadığınızı ifade etmişsini elbette doğru olan birşeyi yanlış diye anlatmak çok güçtür refarandum sonuçlarının EVET çıkması sizlerin anlatma kabiliyetinizden ziyade halkımızın sağduyulu oluşu daha fala DEMOKRASİ istemesi ve her şeyden evvel ÜSTÜNLERİN HUKUKU DEĞİL HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ egemen kılmak için EVET dedi.sayın vekilim şimdide içkiyi yasaklıyorlar diyerek olmayan bir şeyi varmış havasına sokarak vatandaşı yanlış bilgilendiriyorsunuz .hükümetimiz içkiyimi yasakladı yoksa gençlerimizin alkolizmin batağına girmemeleri için bir takım yaş sınırlamaları ile ilgili yasa tasarısımı hazırladı.birde 2.5 milyon aile gidip maaş alacak diyorsunuz.bu 2.5 milyon aile hangi kriterlere göre bu maaşı alacak siz bunları yapacağız derken sosyal devlet anlayışı oluyorda. AKPARTİ hükümeti gıda ve yakacak yardımı yaptığı zaman neden sadaka oluyor? bunuda açıklarsanız isabetli olur diye düşünüyorum

faruk şahin
faruk şahin - 13 yıl Önce

sayın vekilim 147 gün derken hükümetimizin gitmesinden ziyade şahsınızın kalan vekillik süresini kastettiniz her halde.

gerzah
gerzah - 13 yıl Önce

1979 yılında chp hükümeti bakanlarından ali topuz.deniz baykal diyarbakırda abdullah öcalanla otelde buluşan daha sonra abdullah öcalan ve desire öcalana iadeyi ziyaret yapıp.ankaraya geri döndüklerinde.ilk iş en azı 18 aylık olan artık geçiçi işcilikten çıkıp resmenkadro alması gereken işcilere alacagı anlaşma paralarını ödemeyip yalnız 6 aylığına imza attıran binlerce kişiyi apo uğruna işşiz bırakıp .makbuz vermeden toplam 500 er lira toplamı her maaş alışında yani 100 er lira kestiren zihniyet ve yandaşları partide dururken iktidar olacağınımı düşünmek hiç gerçekci olacağa benzemiyor.Yukarıdaki anlatılanlara inanmanış olabilirsiniz .o zaman .ali topuz a,deniz baykala, murat karayalcın a yaşar cankoçak a yada ankara baskısı milliyet ,günaydın gazetesine bakın .daha çok sorabileceğiniz kişiler var.konu köye ulaşım projesi abdullah öcalanla buluşma .boş işlerle değil gerçeklerle uğraşın

eymas
eymas - 13 yıl Önce

sayın milletvekili,ya siz chp yi bilmiyorsunuz yada chp nin zengin takımındansınız .sinop u düşünün hangi sinop lu chp li zengin ne yapmıştır .masal hikaye devri yok .boşuna konuşmayın .o bahsettiğiniz .2500 er lira galiba seçimde chp lilere verilecek .öyle söyleseniz daha doğru olur sanırım.gelelim gerzeli chp lilere temsilciler yatırım yapacak güçte niye yatırım yapmıyorlar .bildiğim kadarıyla onlar fakire iş değil sırtını sıvazlayıp bol bol masal anlatıp diğer partileri suçlamak.

uğur
uğur - 13 yıl Önce

Gerçek milletvekilime yeni görevinde başarılar diler bizim halkımızın bazılarının da nankör oldugunu belirtmek isterim.Buraya yatırım yapacak olan hukumettır onlarda buraya bela yatırımı yapıyorlar.

gerçek Gerzeli
gerçek Gerzeli - 13 yıl Önce

Yorumları şöyle okudum.Gerçekten çok üzüldüm.Engin Altay belkide şimdiye kadar olan milletvekillerinden Yaşar Topcudan sonra Sinobun şansı olan bir insan.Siyasi ayrım yapmadan herkesin işine koşan ,Sinop için uğraşan gerçek bir sinoplu.Bu ülkede onurlu insanlar onursuzlaştırmaya çalışılıyor.Dilenci Toplumu olduk.Bir insan çıkıpta ben bunu açıktan değilde ihtiyacı olanların hesabına yatıracam diyorsa bundan güzel müslümanlık varmıdır.Bunu eleştiren arkadaşın iyi niyetinden şüphe duyarım. Ayrıca Gerzede yaşayan insanların su ,hava ,temiz çevrede yaşama,denizini savunma hakkını kulanması .Gelecek nesillere temiz bir gerze bırakma mücadelesi verilmesini eleştirenlerin gerzelliğinden şüphe ederim.Ayrıca Osman Hocayı öldürürseniz belki belediyeyi alırsınız.Ben vermediydim ama 6 oyda benden . Saygılarımla


banner381
SIRADAKİ HABER