Şahlan Merkez İlçe Başkanı

İyi Partinin Sinop İl Başkanlığına Ceyhan Demir’in atanmasının ardından Sinop Merkez ilçe Başkanlığına Yılmaz Şahlan atandı.

Şahlan Merkez İlçe Başkanı

İyi Partinin Merkez İlçe Başkanlığına atanan Yılmaz Şanlan’nın mesajı:

Kamuoyuna Saygılarımla;

İYİ PARTİ Sinop Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı 14/11/2017 tarihi itibari ile şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu makama layık gören Sayın Genel Başkanım ve Başkanlık Divanının değerli üyelerine ve Sinop İl Başkanımıza saygılarımı sunuyorum.

İYİ PARTİ keyfiyetten veya şahsi bir ikbal kaygısından doğmamıştır. İYİ PARTİ aziz milletimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için mecburiyetten doğmuştur. Misyonumuz, tıkanmış siyasetin önünü açmak, birikmiş memleket sorunlarını çözmek, ayrışmış, dağılmış sosyal toplumun sorunlarını gidermek, milletimizin doğru ve hak ettiği gibi yönetilebilmesi için kurulmuştur.

Şahsıma verilen bu görevi bir etiket, konum, koltuk olarak asla görmüyorum. Bu görev bizi milletimizin hizmetine memur kılmayı gerektiriyor. Bu görev disiplinli ve liyakatlı kişilerle yol yürümeyi, karar almayı gerektiriyor. Herkesten daha çok fedakarlık etmeyi, herkesten daha çok emek vermeyi, herkesten daha çok çalışmayı gerektiriyor.

Bize bu görevi veren üstlerimize ve Sinop'a karşı sorumluluğumuz başarıdır. Başarı benim için bulunduğum koltuğu muhafaza edip, potansiyel rakiplerimi ekarte etmek asla değildir ve bunu beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.

Başarı; eğitimdeki, spordaki, sağlıktaki, tarımdaki, balıkçılıktaki, turizm ve devletin mecburi hizmetlerindeki eksikleri yerinde tespit edip çözüm yollarını bulmaktır.

Başarı; vatandaşımızın dertlerine ortak olup çözüm yollarını aramaktır.

Başarı; durumdan vazife çıkartıp her türlü sorun ve problem karşısında uygun vaziyet almaktır.
Başarı; önümüzdeki yerel seçimlerde dokuz belediyenin tamamını, genel seçimlerde iki vekilliğin ikisini de almaktır.

Başarı; Sinop'un sorunlarının çözümü için projeler üretmek ve sürekli olarak gündemde tutmaktır.
Biz bu inanç, kararlılık, azim ve cesaretle yola çıkıyoruz. Siyasette yirmi dört saatin çok uzun bir zaman olduğunu defalarca tecrübe ettik ve önümüzdeki günler bu söylediklerimizi gerçekleştirmeye yetecektir.

Türkiye’nin kutup yıldızı olan Sinop'umuzu layık olduğu şekilde temsil edeceğimizden, hakkını ve hukukunu koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmayacağından eminiz. Çünkü; yirmi üç aylık bir hak, hukuk ve demokrasi mücadelesini nasıl verdiğimizi kamoyu yakından takip etti. İdare ve temsil noktasındayken izleyeceğimiz misyon, Misakı Milli sınırları içinde yaşayan vatan, bayrak ve millet kaygısı taşıyan herkesi kucaklamaktır.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla, siyasi görüş, ideojik düşünce, etnik farklılık gözetmeksizin her vatandaşımıza kapımız da, gönlümüz de açıktır.

İYİ PARTİ'nin kurulma sürecinde ve öncesinde uzun zaman birlikte kader birliği yaptığımız, ilimizdeki ve Türkiye’nin diğer illerindeki kader arkadaşlarıma, başkanlarıma, kurucular kurulu üyelerine, MYK, GİK, başkanlık divanında görev yapan değerli başkanlarıma, Sayın Genel Başkanıma, kısacası bu kutlu yolda emeği geçen, çaba sarf eden ve bizimle birlikte yürüyen gönül erlerine ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım. İYİ PARTİ Sinop' a ve milletimize hayırlı olsun.

Yılmaz ŞANLAN

İYİ PARTİ

Merkez İlçe Kurucu Başkanı

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

yakinda boyunuzun ölcüsü ve özgülagirliginiz yeni partigibi ortaya cikacak, o gün geldiginde yurtta sulh mulh kalmadigini ögreneceksiniz.

BarokTurk
BarokTurk @cemaleddin - 6 yıl Önce

ne o karnınmı ağrıdı lan

banner381
SIRADAKİ HABER