Şimşek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sinop’ta CHP’den milletvekili aday adayı olan Erdinç Şimşek Gerze’de partililer ve vatandaşlarla görüştü.

Şimşek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sinop DSİ 74. Şube Müdürlüğünde Makine Mühendisi olarak görev yapan Erdinç ŞİMŞEK, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 28. dönem milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa ederek aday adaylık başvurusunu yapmasının ardından il ve ilçelerde ziyaretlerini sürdürmekte.

24 Mart 2023 Cuma günü Sinop CHP Milletvekili aday adayı Sinop İl Yönetim Kurulu üyeleri Ünal Kadir Demir, Orhan Al İl Genel Meclis Üyesi Canan Atabek ve Gerze CHP İlçe Başkanı Nihat Erdal, Yönetim kurulu üyesi Yaşar Aşıcı ve partililerle birlikte Abdaloğlu, Sazak, Acısu ve Gürsökü köylerine ziyaretlerinin ardından Gerze şehir merkezinde ziyaretlerine devam ettiler.

ERDİNÇ ŞİMŞEK KİMDİR?
Erdinç ŞİMŞEK 21.08.1973 yılında Sinop’ta doğdu. Askerlik görevinin ardından 2000 yılında Devlet Su İşleri’nde (DSİ) “Mühendis” olarak göreve başladı. Memuriyeti nedeniyle yurdun çeşitli illerinde bir süre görev yaptı. Uzun yıllardır, DSİ Sinop 74. Şube Müdürlüğü’nde görev yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. Ailesiyle birlikte Sinop’ta ikamet etmektedir. Erfelek ilçesi kökenlidir. İlçesiyle bağını hiç koparmamıştır ancak yaşamımın büyük bir bölümünü ailesiyle birlikte Sinop’ta geçirmiştir. Öğretmen olan eşi Çiğdem ŞİMŞEK, Sinop Merkezde farklı devlet okullarında uzun yıllardır görev yapmaktadır.

Cumhuriyet Halk Partili bir aileden gelmektedir. Geçmişte Babası Muzaffer ŞİMŞEK; CHP İlçe Başkanlığı, CHP Kurultay delegeliği ve 2 dönem de CHP’den Erfelek Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Erdinç ŞİMŞEK, daha önce 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri’nde CHP’den Sinop Milletvekili Aday Adayı olmuştur. Yine 24 Haziran 2018 Milletvekili Genel Seçimleri’nde Sinop’tan 2. Sıradan CHP Sinop Milletvekili Adayı gösterilmiştir.

Gençlik yıllarından bu yana Sinop CHP siyasetinin aktif olarak içerisinde olan Erdinç ŞİMŞEK, memuriyeti yasal olarak parti kurullarında görev almasını engellese de fiilen partisinin hep içerisinde olmuştur. Son 2 yıldır, Sinop’taki saha çalışmalarını hızlandırmıştır. Partili arkadaşlarıyla birlikte Sinop ve Sinop’un ilçelerinde bulunan neredeyse bütün sivil toplum örgütlerini ziyaret etmiştir. İl ve ilçelerimizde bulunan Ziraat Odalarını, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifllerini, Tarım ve Kredi Kooperatifi Başkanlıklarını, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlıklarını, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlıklarını, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlıklarını, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlıklarını, sendikaları ve dernekleri ziyaret etmiştir. Son aylarda da özellikle Sinop Merkezde, esnaf ziyaretlerini sıklaştırmıştır.

.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER