Sinop'ta AK Partililer Sandığa Gitti

Sinop'ta AK Partililer, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi aday görmek istediği isimler için sandığa gitti.

Sinop'ta AK Partililer Sandığa Gitti

AK Parti Sinop İl Başkanlığı, 24 Haziran erken genel seçimler öncesi, milletvekili adaylarını belirlemek için sandık kurdu.

Aşıklar Düğün salonunda gerçekleştirilen yoklamada Sinop genelindeki 1008 teşkilat üyesinden 554'ü oy kullandı. Partililer 19 aday adayının bulunduğu listeden, milletvekili listesinde adını görmek istedikleri 2 adayın adını yazarak sandıklara attı.

Temayül Yoklamasına: AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'da gözlemci olarak katıldı. Tüm aday adaylarına başarılar dileyen AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan: "AK Parti Genel Merkez Komisyonu olarak görevlendirildiğimiz Sinop’ta temayül yoklamasına katıldık. Sinop’ta ve tüm Türkiye’de gerçekleştirilen temayül yoklamalarının ülkemize, milletimize ve davamıza hayırlar ve başarılar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Temayul sonuçları ne olursa olsun kazanan: AK Parti, kazanan bu yüce millet, kazanan Türkiye olsun" dedi.

ADAYLAR 21 MAYIS'TA AÇIKLANACAK

Bu arada temayül yoklamasında kullanılan oyların AK Parti Genel Merkezinde değerlendirileceği, temayül sonuçlarının açıklanmayacağı, AK Parti Genel Merkezindeki komisyonun temayül sonuçlarını değerlendireceği belirtildi. Milletvekili adayları 21 Mayıs'ta açıklanacak.

Vitrin Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER