Son Günde Sürpriz Aday Adayı

Gerze AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için son günde Mustafa Uysal aday adaylık başvurusunu yaptı.

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan AK Parti Kurucular kurucu Üyesi olan Mustafa Uysal 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 15 00 da Gerze AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu resmen yapmış oldu.

Gerze Belediye Başkanı aday adayı AK Parti Kurucular kurucu Üyesi olan Mustafa Uysal arkadaşları ve akrabalarıyla beraber gittiği aday adaylık başvurusunda ilçe başkanlığında Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

AK Partide 06 Kasım 2018 başlayıp 16 Kasım 2016 Cuma gününe kadar uzatılan aday adaylık başvurusu sürecinin son gününde Gerze Belediye Başkanı aday adayı AK Parti Kurucular kurucu Üyesi olan Mustafa Uysal kısaca öz geçmişinden bahsetmesinin ardından konuşmasına, “AK Partinin çalışma aşkıyla bu güne kadar buluşamamış Gerze, ne yazık ki beklenen potansiyelini bir türlü ortaya koyamadı. Potansiyeli ortaya çıkarmak için de bir inanç ve sevda gereklidir. Çok şükür ki o inanç da, o memleket sevdası bizde mevcut.

Bu sebeple memleketimize, ilçemize hizmet etmek için ben de AK Partiden Gerze Belediye Başkan aday adayı oldum. Sizin de desteklerinizle önce Gerze Belediye Başkan Adayı daha sonrada Belediye Başkanı olacağıma inanıyorum. Bu kutlu yürüyüşte beni destekleyen ve benimle birlikte yürümeye hazır olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim.” dedi.

Mustafa Uysal Kim?

1977 Gerze doğumlu olan Mustafa Uysal İlkokulu Sarımsak Köyünde, Orta Okulu Çağlayan Köyünde okuduktan sonra vatan görevi askerliğini tamamlamasıyla günün şartları gereği gurbete giderek iş hayatına atıldı.

14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Partinin 2834 nolu Kurucular kurucu üyesi olarak başladığı parti içerisinde çeşitli görevler alan Mustafa Uysal 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde doğduğu büyüdüğü ilçesi Gerze’ye daha iyi hizmet vermek için Gerze Belediye Başkan aday adaylığına baş vurdu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 18:16

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER