Taş Resmen Aday Adayı

Erkan Taş resmen aday adayı oldu.

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Erkan Taş 10 Kasım 2018 Cumartesi Akşamı saat 19 00 da Gerze AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu yapmış oldu.

Gerze Belediye Başkanı Aday adayı Erkan Taş, arkadaşları ve akrabalarıyla beraber gittiği aday adaylık başvurusunda ilçe başkanlığında Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

AK Partide 06 Kasım 2018 başlayıp 12 Kasım 2018 Pazartesi günü sona erecek olan aday adaylık başvuru sürecinde Gerze Belediye Başkanlığı için ikinci aday adayı başvurusunu yapan Erkan Taş, “Hepinize öncelikle buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim. Sözlerime başlamadan önce 10 Kasım nedeniyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümünde rahmetle anıyorum.

Kutlu yolun startını verdiğimiz bu günde bizimle beraber burada olduğunuzda hepinize ayrı ayrı teşekkür eder hepinizden Allah razı olsun. Partimizin çalışkan kibirden uzak Gerze sevdalısı Gerze’miz için elini taşın altına koyan Gerze Belediyemizin AK Belediyecilikle buluşturabilmesi adına bu davaya varım diyen tüm aday adayı arkadaşlarım gibi bende aday adayı oldum.”

Haberin Devamı İçin Videoyu tıklayın.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 17:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamdi dereli
Hamdi dereli - 5 yıl Önce

Yolun açık olsun kardeşim Allah kişiliğin gibi dürüst çalışkan yalan dolandan uzak adam gibi adamlarla karşılaştırmak nasip etsin çıktığın yolda hepbir arkadayız Allah utandirmasin

banner381
SIRADAKİ HABER