Teşkilatlarını Kandırıyor

Eski Dikmen Belediye Başkanı, Adalet ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ve CHP üst yönetimi teşkilatlarını kandırıyor”. dedi.

Teşkilatlarını Kandırıyor

Yüksek,

"Türkler bizi zorla Müslüman yaptı. Yoksa biz Ermeniler'le aynı dinden, zerdüşttük. Ben ve biz Dersimliler ve de Kürt gençleri; Ermenileri, Türkler'den ve diğer tüm milletlerden daha fazla severdik. Ermeniler, bize daha yakın ve aynı ırkın evladı gibi gelirdi. Zalim Türk siyaseti yüzünden, Ermeni ve Kürtler arasında hüsûmet çıktı." Bu tüyler ürpertici sözlerin sahibi, altında imzası bulunduğuna göre; Kemal Kılıçdaroğlu.

Sayın genel müdür; Rusya, İngiltere ve Fransa'nın menfaatleri doğrultusunda, Ermeniler'in paşa, bakan, milletvekili, büyükelçi ve başkonsolos gibi "yüksek" görevlerde oldukları ülkeye ihanet ettiklerini, Doğu ve Güney'de köylerdeki sivil ve masum insanları katlettiğini bilmiyor hâliyle... Türkiye'ye dair hiçbir hassasiyetten haberi olmadığı için, kendi toplumuna yabancı bu adam, tam "7 seçimdir" hüsranla tükeniyor. 11 seçimde 'zafer' kazanmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "yerli ve milli" derken; ne demek istediğini anlamıyor, "Ermenilik" zannediyor.

Bugünlerde de HDP ile "kanlı ittifak" içindeki Kılıçdaroğlu'nun tasarrufundaki CHP, adeta Kandil'den direktiflerle idare ediliyor. Kurtuluş kahramanı Gazi Mustafa Kemâl'in partisi, bugün Kılıçdaroğlu Kemal'in elinde ülkeyi bölme politikaları üretiyor. 1800'lerde bütünlüğümüze saldıran uluslararası toplumun planları, şimdi çirkin yüzüyle, Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhalefeti elinde milliyetçiliğimize vurulan yeni bir ihanettir. Defalarca değiştirilmiş ve bir gecede yazılmış Darbe Anayasası'na karşı çıkmak, Başkanlık Sistemi'ni tartışmak Türkiye'nin özgürlüğüne izin vermemektir. Terör belasını bitirecek, 815 bin kilometre kare ülkeyi, ayağındaki kelepçelerden kurtaracak yeniliklere, HDP işbirliğiyle, Kılıçdaroğlu CHP'sinin karşı çıkması tesadüf değil elbette... Genel müdür; uluslararası baskı gruplarının, büyük sermayenin ve vesayet odaklarının Türkiye'deki güzel insanlara egemen olmasını, daha fazla sömürülmesini yıllar önce Ermeni hayranlığı ile itiraf etmiş. Cehaletin ve çirkefliğin kişilik hâline dönüştüğü ey Kılıçdaroğlu; şimdi sana soruyorum, ihanet çetesi Paralel Yapı'nın temsilcileri, terör partisi HDP'nin yetkilileri ile Ataşehir'de mazlum milletin başına bela olacak hangi yeni ihanet planını görüştünüz? CHP'den HDP'ye '7 milletvekili' transfer olmaya mı hazırlanıyor? Bu geçişteki 'kirli' maksadınız nedir ve siz bunu niçin parti içindeki farklı kanatlardan saklı yürütüyorsunuz? CHP Teşkilatı'ndaki samimi ve vatansever kardeşlerim, başınızda bulunan bu serseri mayından kurtulmadıkça, bütün emekleriniz, vebâl olarak üzerinize yazılacak. Son söz; milletin hak ve hürriyetini yok etmek üzerine politika yürüten Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si ya 'yok olacak' ya da terörü savunan, teröristlerin arkasında duran başındaki ihanet tasallutundan kurtulacaktır. Bütün etnik kökenleri ve farklı dini hassasiyetleri ile 78 milyon, "bir" ve kardeştir; bunu değiştirmeye kalkan Kemal Kılıçdaroğlu ve avanesi, Türkiye'nin geleceğini oluşturan güçlü parlamentonun utanç sıralarıdır. Bürokrat olup çalıştığı kurumu batıran, 'kaset kumpası' ile parti başına geçen ve girdiği bütün seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu Kemâl, şimdi de Gazi Mustafa Kemâl'in partisini batırmaya, bataklığa sürüklüyor. İhanet işbirlikçileri ile bir taraftan boyundan büyük işlere yeltenip memleketi batırmaya yelteniyor. Milletin yok saydığı bu adam, terör ve vesayet odakları ile 'milletten intikam alma' peşine koşuyor.”

HÜSEYİN YÜKSEK

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 14:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

git işine yahu ne zannediyorsun kendini

Gerzeli 1
Gerzeli 1 - 8 yıl Önce

sayın site yöneticisi, burada yazılanlar gördüğüm kadarıyla nefret suçu oluşturuyor. nefret suçu 05.03.2014 tarihinde tck 122de yapılan değişiklikle akp hükümeti tarafından kabul edilmiştir. siz de yayın yolu ile bu suça ortak olabilirsiniz benden söylemesi. benim sizden istediğim tırnak içinde yazılanlar kemal kiliçdaroğlu nun açiklamasi ise nerede yapilmiştir. açiklamayi yapan şahsa sorun haberin altinda yayinlayin biz de öğrenelim. açiklamayi yapan şahsin yorumu ise altinda imzasi var diyerek işin içine bir de yalan giriyor bunu da öğrenmiş oluruz.

banner381
SIRADAKİ HABER