Tokmak “Gereken Cevabı Verecek” dedi

Tokmak ; “Milli İrade Her Şeyin Farkında Bu İrade 1 Kasımda Gereken Cevabı Verecek!!! “ dedi

Tokmak “Gereken Cevabı Verecek” dedi

AK parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak gerçekleştirdiği bir ziyarette yaptığı açıklamada “Milli irade her şeyin Farkında, 1 Kasımda bu irade gerekenlere hak ettiği dersi verecektir “ dedi.

1 Kasım seçimleri için start veren AK Parti Sinop ve İlçelerinde aralıksız çalışmalarına devam ediyor. AK parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak gerçekleştirdiği bir ziyarette yaptığı konuşmada; Milli İradenin her şeyin farkında olduğunu ifade etti. Tokmak konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Malumunuz 1 Kasım seçimleri için bütün teşkilatımızla, il ve İlçelerimizde en alt kademeden en üst kademeye kadar her bir birey ile kenetlenerek seçim startımızı verdik. Burada şunu tekrardan vurgulamakta fayda var; Partimizin bana uygun gördüğü her görev benim için bir onurdur. Ülkemizin bekası ve geleceği için nerede çalıştığımızın hiçbir önemi yok, bizim için önemli olan davamıza liyakati ile hizmet edebilmektir. İl günkü heyecanla halkımızdan aldığımız güç ile çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz.

MİLLİ İRADE HER ŞEYİN FARKINDA VE GEREKEN CEVABI VERECEK !!!

AK Parti Milletvekili Cengiz Tokmak Ülke genelinde yaşanan olaylara da dikkat çekti. Malumunuz son zamanlarda şer odakları güçlenen Türkiye’yi karıştırmak için elinden geleni ardına koymuyor. Ancak onların unuttukları bir şey var ! oda; Milli irade !!! 7 Haziran seçimlerinin ardından Paralel yapı ve buna hizmet edenlerin neler yaptıklarını hep birlikte gördük. Devletimiz Terörle mücadelede istikrarlı ve emin adımlar atıyor ve bu konuda kati suretle taviz vermeden mücadelesine devam ediyor. Ancak olan biteni tüm halkımız görüyor, terör üzerinden siyaset yapacak kadar ileri giden, terörden nemalanmaya çalışan siyasi mekanizmalar gerçekleri görmezden geliyor. Bugün terör konusunda suçlamalar yağdıran muhalefetin 7 Haziran seçimlerinde kimlere destek verdiğini tüm Türkiye biliyor. 8 Haziran sabahı Ülke genelinde cereyan eden sessizlik 1 Kasımda bozulacak, AK Parti Milli iradeden aldığı güç ve destekle sandıktan zaferle çıkacak. Kazanan AK Parti olacak, Kazanan Türkiye Olacak…

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 14:28

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER