Tokmak, “Önce 2-0 Sonra Gerze Belediyesi” Dedi.

AKP Sinop Milletvekili 1. Sıra Adayı Cengiz Tokmak Gerze ziyaretinde, “önce 2-0 sonra Gerze Belediyesi” dedi.

  AKP Sinop Milletvekili 1. Sıra adayı Cengiz Tokmak ve 2. Sıra adayı Nazım Maviş’i Gerze AK Parti İlçe Yönetimi ve partililer Yenikent Tünelinde çiçeklerle karşıladı. Karşılayanları tek tek kucaklayan adaylar daha sonra konvoy şeklinde Gerze AK Parti İlçe binasına geldiler.

  AK Parti İlçe binası önünde konuşma yapan AK Parti 1. Sıra adayı Cengiz Tokmak, “Biz inandık sizler inandınız ve Reisimiz bizlere inandı sizlere gönderdi. Ben inanıyorum ki sizler sevgili Nazım Maviş ile birlikte bizleri Meclise göndereceksiniz. Benim biliyorsunuz bir tarafım Gerze. Gerze benim için ayrıcalıklı bir yer onu da buradan size ilan ediyorum. İnşallah önce 2 – 0 sonra Gerze Belediyesi.” dedi.

  Tokmak’ın konuşmasının ardından AK Parti Sinop 2. Sıra Milletvekili Adayı Nazım Maviş, “Bu yağmurlu havada gerçekten büyük bir coşkuyla heyecanla karşıladınız, Allah hepinizden razı olsun. Sizin bu sıcaklığınız sizin bu büyük coşkunuz bizi 7 Haziran’da ortaya koyacağınız zaferin en güzel göstergesidir.” dedi.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Haberin vidosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 18:21

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
kamil
kamil - 9 yıl Önce

önce sen milletvekili olmayı hak et sonra sonra bakarsın

ssgerze
ssgerze - 9 yıl Önce

belediye başkanlığı seçimlerinde chp ye oy verenlerin çoğu burda yada şöyle söyleyeyim burdakilerin çoğu seçimde chp ye oy vermişti. merak ediyorum acaba genel seçimde nasıl gidipte akp ye oy isteyecekler.

UMUTLU
UMUTLU - 9 yıl Önce

belediye seçimlerinde a partiye oy veren m.vekilliği seçiminde b partiye oy verebilir bunun utanılacak bir tarafi yok sayin dostum partileri din yerine koymayalım

birisi
birisi - 9 yıl Önce

2 0 değil 0 2 olacak. akp de herkes birbirine paralel. parti̇de herkesi̇n başi öne eği̇k. umudum yok.

büyük konuşmuş!
büyük konuşmuş! - 9 yıl Önce

2-0 kazanmaya yemin ettik diyo bu adam geleceği fln mı görüyo napıyo ? gerze belediyesi yıkılmaz kale o işi geçiceksiniz

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

chp li muhtarlar akp li mi oldular nasılda kucaklamışlar

gerzeli aktrol
gerzeli aktrol - 9 yıl Önce

osman belovacıklı bu saatten sonra bırakmadığı müddetçe,cengiz tokmak dahi aday olsa kazanamaz belediyeyi.2 dönemdir il başkanı olduğunuz halde alamadınız diye sorarlar adama sn tokmak..

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

Siz böyle konuştukça chp yi savundu kca aynı yerinizde saymaya mahkumu z sayın gerzeliler tarihi güzel arastirinn


banner381
SIRADAKİ HABER