Üç Aday Adayı Aynı Anda

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze AK Parti İl Genel Meclis Üyesi A. Adaylığı için üç aday adayı aynı anda başvurularını yaptı.

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze İl Genel Meclis Üyesi için aday adayı olan Ahmet Burma, Fatih Ergün ve Ali Rıza Altun 26 Kasım 2018 Pazartesi bu gün saat 11 30 da Gerze AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu yapmış oldu.

Gerze İl Genel Meclis Üyesi için aday adayı olan Ahmet Burma, Fatih Ergün ve Ali Rıza Altun, arkadaşları ve muhtarlarla beraber gittiği aday adaylık başvurusunda ilçe başkanlığında Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Gerze AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, eski AK parti ilçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Belediye Başkan A. Adayı İzzet Karaman, Cevat Şensoy yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

“Mağlubunuz biliyorsunuz Belediye Başkan A. Adaylık süreci bitti bundan sonra Gerze İl Genel Meclis üyesi ve Belediye Meclis Üyeleri A. adaylık süreci başladı.” diyerek söze başlayan AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, “Muhtarlık çok özveri isteyen bir meslek, artık muhtarlık meslek oldu. Bu konumda İl Genel Meclis Üyelerine çok görev düşüyor. Arkadaşlar devletimizin hizmetlerini İl Genel Melis Üyeleri aracılığıyla alabiliyoruz. İl Genel Meclis Üyelerimiz özellikle köylerimiz için bel kemiğidir. Hizmet gitmeyen köylerimiz kalmadı, yol, su gibi meseleleri aştık. Biliyorsunuz köylerimizin coğrafi yapısı yamaç olduğu için sürekli bakım onarım istiyor. Eğer ilçemiz AK belediyecilikle uyumlu olsa hepimiz biliyoruz ki daha fazla hizmet alacak. Herkesin ağzında bir söyleyişi var, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü daha fazla hizmet alıyor. O ilçelerde İl Özel İdaresinin yetişemediği yerlerde belediye devreye geçiyor. Bizde burada isterdik ki 3 dönemden beri Belediye AK Belediyecilik olsaydı da bu hizmetlerden bizde yararlansaydık.

Fatih Sultan Mehmet’in bir sözü var, “Ya İstanbul’u ben alırım ya İstanbul beni alır” ve ben bu söz üzerine ilçe başkanı olmuştum. Şu anlarda da bu görevi yerine getiriyorum. Ya Gerze’yi ben alacağım yada Gerze bizi alacak arkadaşlar.” Dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’in konuşmasının ardından İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma 5 yıllık çalışmaları hakkında kısa bir konuşma yaparak başvuru dosyasını teslim etmesinin ardından Ali Rıza Altun ve Fatih Ergün konuşmalarından sonra başvuru dosyalarını teslim ettiler.

Haberin Tamamı İçin Videoyu Tıklayın.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 14:50

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 5 yıl Önce

Vahdettin başkan Allah rızası için
Adam kayırmana işlerini bırakın
Meclis üyeliği için aktif kardeşlerimize fırsat verelim denenmişleri tekrar tekrar denemek bize fayda sağlamayacak bi fırsat daha geldi çok ince eleyelim
Yen'i kardeşlerimize yer verelim lütfen

başkan
başkan @Gerzeli - 5 yıl Önce

adam kayırma falan yok dostum herkes hür kim seçilirse hayırlı olsun demek düşer bize

banner381
SIRADAKİ HABER