Yıldız Hizmet Yarışında Bende Varım Dedi

19 Mayıs Mahallesi için muhtar adaylığını ilan eden İlçenin sevilen simalarından Rahmi Yıldız “mahallemize hizmet vermek için ekibimizle birlikte yola çıktık” dedi.

Yıldız Hizmet Yarışında Bende Varım Dedi

Yerel seçimlere 3 aydan az bir süre kaldı ve yavaş yavaş muhtarlığa aday olmayı düşünen isimler de niyetlerini açıklamaya başladılar. Bu adaylardan birisi de Rahmi Yıldız oldu.

Ekibimizle Hazırız

Gazetemize açıklama yapan 19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Rahmi Yıldız “ 19 Mayıs Mahallesi muhtarlığı için bu yolda bende varım diyerek seçim startımızı verdik. Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Seçmenlerime olan güvenimiz tam, tüm sorunlarla ilgilenmek ve çözüme kavuşturmak için ben ve ekibim, siz değerli mahalle sakinlerinin destekleri ile birlikte bu sorunları çözebileceğime inanıyorum.

Mahallemizdeki eksikliklerin giderilmesi konusunda bir çalışma hazırlıyoruz. Gerze Belediyesi, Kaymakamlık ve diğer kamu kurumları ile ikili ilişkileri en iyi şekilde kullanıp mahalle halkına hizmet getireceğim. Uzun yıllardır 19 Mayıs Mahallesi’nde oturuyorum. Artık mahalleme hizmet etme noktasında elimden geleni yapmaya karar verdim. Muhtarım deyip yerimde oturmayacağım. Hizmet için var gücümle kurumlarımızla istişare içinde olup hizmeti mahalleye getireceğim. Olmayanı yapmak, olanın daha iyisini yapmak için hizmet edeceğim. O koltuk boşa işgal edilmeyecek. Mahalleme bu sözü veriyorum. Şimdi git sonra gel olayları olmayacak. Her bir vatandaş gibi benim mahallelim de bir yere gittiğinde işini kolayca halledebilecek. 19 Mayıs mahallesini en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

Rahmi Yıldız Kim?

1963 Gerze Bassökü Köyü doğumlu yıldız, doğduğu köyde ilkokulu bitirdikten sonra inşaat sektöründe iş hayatına başladı. Zaman içerisinde kendini geliştiren Yıldız inşaat sektöründe formen olarak yurt dışına gitti. Rusya’da 7 yıl çalıştıktan sonra ülkesine geri dönerek aynı sektörde formen olarak İstanbul’da 15 yıl çalıştı. 1999 yılında emekli olmasının ardından Gerze’ye yerleşen Yıldız 19 Mayıs Mahallesi Samsun Caddesinde ikamet etmekte olup yine inşaat sektöründe çalışmakta.

Yıldız evli ve 3 çocuk babası

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz babacan
Aziz babacan - 5 yıl Önce

Başarılar diliyorum hayırlı olsun Allah utandırmasın inşAllah

Abdullah Türkeri
Abdullah Türkeri - 5 yıl Önce

Hayirli olsun rahmi 3mmi

Rahmi ylldiz
Rahmi ylldiz - 5 yıl Önce

Teskkur ederim

banner381
SIRADAKİ HABER