Yüksek Ağır Misafirlerini Ağırladı

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek İstanbul – Bayrampaşa’dan gelen konuklarını ağırladı.

Yüksek Ağır Misafirlerini Ağırladı

  Anadolu turuna Sinop ile başlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in Sinop ve İlçelerine ziyareti tüm hızıyla sürüyor. Başkan Atila Aydıner, dostluk ve dayanışma ziyareti kapsamında, Ayancık, Erfelek, Gerze ve Sinop merkezde çeşitli temaslarda bulundu ve bölge halkıyla buluştu.
Başkan Aydıner’in AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Sinop Derneklerinin Temsilcileri ve Basın Mensuplarıyla birlikte Sinop’a düzenlediği dostluk ziyareti tüm devam ediyor.
  “Dost olarak geldik dostça karşılandık” diye söze başlayan başkan Aydıner “Anadolumuzun şirin ili Sinop ve ilçelerinin kültür değerlerini yerinde görmek ve sıcakkanlı, temiz yürekli Sinoplularla kucaklaşmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor” dedi.
  Sinop’un çok zengin bir kültür mirasını özünde sakladığını belirten Aydıner, “Sayıları 10 bini geçen Sinoplu vatandaşlarımızın Bayrampaşamızı nasıl renklendirdiklerini şimdi daya iyi analiz edebiliyorum. Sinoplu kardeşlerimiz, Sinop ilimizin tüm değerlerini ilçemize taşıyarak Bayrampaşa kültürünün renklenmesinde önemli bir rol üstleniyor. Dost olarak geldiğimiz Dikmen’de bizleri dostça karşılayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
  Recep Yazıcıoğlu Mesire Alanı ve Parkında verilen kahvaltıya Dikmen Kaymakamı Alparslan Altınışık, Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, İl genel AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Yıldız, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Dikmen AK Parti İlçe Başkanı Murat Akça, Bayrampaşa Dikmenliler Dernek Başkanı Mümin Uzun ve muhtarlar katıldılar.

  Kahvaltıdan sonra konuklar esnaf gezisi yaptılar. Daha sonra Ak Parti İlçe binası, Dikmen İlçe Emniyet Amirliği ve Dikmen Kaymakamlığı ziyaretlerinin ardından Boyabat’a hareket ettiler.























































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 13:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

sayın yüksek memleketten uzak birisi olarak sormak istediğim bir şey var.belediye binası,benzin istasyonu,otogar inşaatı,otel yapımı,birde model villalar ne oldu yapımı bitti mi acaba? ayrıca başkan adaylığınızı açıklamanızı bekliyoruz..

banner381
SIRADAKİ HABER